Antena 3 CNN Externe Un român a tăiat cauciucurile la aproape 100 de mașini în Austria, deranjat de zgomotul produs de vecini

Un român a tăiat cauciucurile la aproape 100 de mașini în Austria, deranjat de zgomotul produs de vecini

Un bărbat de origine română a tăiat cauziucurile la aproape 100 de mașini în districtul Bindermichl din orașul austriac Linz. Omul a declarat că era deranjat de zgomotul făcut de vecini.

roata masina
Un român a tăiat cauciucurile la aproape 100 de mașini în Austria, deranjat de zgomotul produs de vecini Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    29 Noi 2021   •   19:27

Individul de 43 de ani a cauzat pagube de zeci de mii de euro. Românul ar fi avariat 91 de vehicule, pe opt străzi din cartierul său.

Bărbatul a tăiat cauciucurile în perioada aprilie-octombrie. El a fost depistat de autorități după ce a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Mai mult de 65 dintre vecinii rămânului au fost afectați de faptele acestuia, unii dintre ei chiar de mai multe ori. Potrivit autorităților, mașinile erau alese aleatoriu, scrie publicația Nachrichten.

Oamenii legii l-au reținut și interogat pe învinuit. Acesta nu și-a recunoscut faptele.

În schimb, bărbatul a spus că a fost deranjat de zgomotul vecinilor săi și că nu își putea găsi liniștea în apartamentul său.

Procuratura din Linz se ocupă cazul românului, au mai anunțat polițiștii austrieci.

×
Subiecte în articol: roman diaspora Austria cauciucuri
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close