Antena 3 CNN Externe Kievul a distrus un obiectiv militar pe teritoriul Rusiei | Rușii bombardează masiv al doilea oraș din Ucraina

Kievul a distrus un obiectiv militar pe teritoriul Rusiei | Rușii bombardează masiv al doilea oraș din Ucraina

Cel puțin cinci persoane au fost rănite în urma bombardamentelor masive efectuate luni de forțele ruse asupra orașului Harkov, al doilea, ca mărime, din Ucraina.

Kievul a distrus un obiectiv militar pe teritoriul Rusiei | Rușii bombardează masiv al doilea oraș din Ucraina
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Aug 2022   •   16:45

"Ca urmare a bombardamentelor de dimineață din Harkov, cinci persoane au fost rănite. Potrivit informațiilor centrului regional de asistență medicală de urgență, patru persoane au fost spitalizate.

Ddouă dintre ele sunt în stare gravă. O persoană a fost tratată la fața locului. Serviciile medicale și de salvare continuă să acționeze la locurile loviturilor", a anunțat pe Telegram Oleg Sinegubov, șeful administrației regionale.

Alte două rachete rusești au lovit orașul Harkov sâmbătă, în timpul nopții. Aceste tiruri nu au produs victime.

O rachetă a avariat un colegiu tehnic, în timp ce doua a lovit o zonă rezidențială.

La începutul acestei luni, trei cartiere din oraș au fost supuse unor bombardamente masive, fiind avariate mai multe clădiri și o piață.

Kievul a bombardat un turn de observație în Belgorod

Forțele armate ucrainene lansat un atac cu dronă asupra teritoriului rusesc și au distrus un turn de observație din regiunea Belgorod.

O înregistrare video cu atacul a fost redistribuită pe Twitter de oficialul ucrainean Anton Gherașcenko, consilier în cadrul Ministerului de Interne.

Acesta a comentat că turnul distrus era, probabil, folosit pentru a monitoriza acțiunile forțelor armate ucrainene.

Gherașcenko susține că atacul a fost realizat cu o dronă kamikaze, fără a preciza dacă este una de fabricație autohtonă sau de un aparat primit din Occident.

Foto: complex rezidențial bombardat de ruși în Harkov

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close