Antena 3 CNN Externe Rusia și Ucraina au încheiat a treia rundă de negocieri. Ambele tabere au anunțat că nu au fost progrese importante

Rusia și Ucraina au încheiat a treia rundă de negocieri. Ambele tabere au anunțat că nu au fost progrese importante

După aproximativ trei ore, s-a încheiat a treia rundă de negocieri de pace între Rusia și Ucraina. Ambele tabere au transmis că nu sunt progrese importante.

Rusia și Ucraina au încheiat a treia rundă de negocieri. Ambele tabere au anunțat că nu au fost progrese importante
Sursa foto: CNN
de Cerasela Stafie    |    07 Mar 2022   •   20:23

”Astăzi, nu există rezultate care să îmbunătățească semnificativ situația de până acum”, a spus Podolyak, membru al echipei de negocieri din Ucraina.

Rușii au transmis că au fost  semnalate "mici progrese" în organizarea coridoarelor umanitare, dar fără rezultate "semnificative" în cazul unui armistiţiu.

Surse citate de agenţia Interfax au declarat că au fost înregistrate "mici progrese" în organizarea coridoarelor umanitare, pentru evacuarea civililor ucraineni sau pentru aprovizionarea acestora cu alimente şi medicamente.

”Așteptările noastre de la discuții nu s-au conturat, dar discuțiile vor continua. Ne așteptam la un rezultat anume, dar vedem că se dovedește a fi dificil. Prin urmare, negocierile vor fi continuate rapid”, a transmis Vladimir Medinsky, membru al echipei de negociatori ai Rusiei.

”Aș dori să-mi exprim speranța că următoarele încercări de a scoate oamenii (am discutat astăzi despre anumite domenii) vor fi întreprinse în cel mai scurt timp posibil și vor avea succes”, a spus președintele Comisiei pentru afaceri internaționale a Dumei de Stat Leonid Slutsky.

×
Subiecte în articol: negocieri de pace Rusia Ucraina
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close