Antena 3 CNN Externe Șapte rachete au fost trase de Gaza asupra Israelului. Acesta a ripostat

Șapte rachete au fost trase de Gaza asupra Israelului. Acesta a ripostat

Șapte rachete au fost trase de Gaza asupra Israelului. Acesta a ripostat
22 Apr 2014   •   09:21

Șapte rachete au fost trase luni din Fâșia Gaza asupra Israelului, potrivit armatei israeliene care a ripostat cu un raid aerian asupra mai multor situri asociate cu Hamas în enclava palestiniană, informează AGERPRES.
Rachetele au căzut în regiunea Negev din sudul Israelului, dintre care două asupra orașului Sderot, unde au avariat ușor un drum într-un sector rezidențial, potrivit armatei și poliției israeliene.

Aviația israeliană a ripostat atacând "două situri de activități teroriste în sudul Fâșiei Gaza și un al treilea în centru", a anunțat armata, asigurând că țintele vizate au fost lovite.

Surse de securitate la Gaza au menționat lovituri aeriene asupra unui teren gol în tabăra de refugiați Nouseirat /centru/ și împotriva unei baze a brațului armat al Hamas la Khan Younes /sud/, anunțând doi răniți ușor.

Sursele palestiniene au raportat de asemenea tiruri ale marinei israeliene împotriva bazei de la Khan Younes, dar armata nu a confirmat.

Forțele Hamas au evacuat bazele lor de teama unor noi raiduri, a precizat o sursă din securitatea palestiniană.

"Trebuie să continuăm să acționăm cu putere împotriva dușmanilor noștri", a declarat primul ministru israelian Benjamin Netanyahu pe contul său de Twitter luni seară.

Tirurile de rachete au avut loc în ultima zi a Paștelui evreiesc, zi liberă în Israel.

 



×
Subiecte în articol: Gaza Israel rachete
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close