Antena 3 CNN Externe Se întâmplă şi în Europa. Marile oraşe, paralizate de căderea zăpezii (VIDEO)

Se întâmplă şi în Europa. Marile oraşe, paralizate de căderea zăpezii (VIDEO)

Se întâmplă şi în Europa. Marile oraşe, paralizate de căderea zăpezii (VIDEO)
18 Dec 2009   •   11:50

Ninsorile abundente şi temperaturile foarte scăzute le dau bătăi de cap şi locuitorilor din mai multe ţări europene. Cele mai afectate afectate de capriciile iernii sunt Franţa, Belgia, Polonia, Olanda, Spania şi Ucraina.

Viscol, frig, maşini blocate în trafic. Aşa s-ar putea rezuma situaţia din Ucraina. Oraşul Odessa este complet paralizat. Meteorologii au anunţat căderi masive de zăpadă şi pentru zilele următoare.

În Franţa, autorităţile au recomandat oamenilor să evite deplasările pentru a nu fi surprinşi de zăpezi. La Paris, Turnul Eiffel şi parcurile au fost închise din cauza ninsorii. Cu toate acestea, turiştii nu au fost dezamăgiţi, pentru că au putut vedea Parisul acoperit de zăpadă, în preajma sărbătorilor.

Căderile masive de zăpadă au provocat însă numeroase probleme în trafic. Situaţia cea mai gravă a fost tot la Paris, unde şoferii au stat ore în şir în trafic. S-au înregistrat numeroase accidente.

În Olanda, traficul pe câteva autostrăzi a fost restricţionat din cauza stratului gros de zăpadă care a atins, pe alocuri, un metru şi jumătate.

Vremea capricioasă a provocat probleme şi în mai multe oraşe din Polonia. Traficul în capitala poloneză a fost aproape în întregime blocat.

Oamenii şi-au abandonat maşinile şi au mers pe jos la serviciu. Mulţi au încercat să folosească mijloacele de transport în comun, dar şi-au dat seama repede că nici aceasta nu a fost o idee bună.

Cu ninsori abundente şi temperaturi scăzute se confruntă şi spaniolii.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: zapada paris Europa
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close