Antena 3 CNN Externe Și-a scos cei doi copii în oraș, dar nu și-au putut permite decât un fel de mâncare pe care l-au împărțit între ei. Ce a urmat e extrem de emoționant (VIDEO)

Și-a scos cei doi copii în oraș, dar nu și-au putut permite decât un fel de mâncare pe care l-au împărțit între ei. Ce a urmat e extrem de emoționant (VIDEO)

Și-a scos cei doi copii în oraș, dar nu și-au putut permite decât un fel de mâncare pe care l-au împărțit între ei. Ce a urmat e extrem de emoționant (VIDEO)
Sursa foto: foto: Pixabay.com
de Claudia Simion    |    21 Aug 2019   •   22:08

O mamă își duce cei doi copii la restaurant și comandă o singură porție de mâncare, pe care o împarte pentru toți. Fiindcă este ziua de naștere a băiatului, el primește o bucată de quesadilla în plus. 

Atunci când fetița întreabă dacă poate avea și ea o bucățică în plus, mama le explică că „atât ne permitem” și îi dă micuței și porția ei. 

Discuția atrage atenția unei alte familii, care ascultă discret tot ce vorbesc aceștia. 

Într-un moment în care copiii lipsesc de la masă, o altă mamă vine și îi spune femeii că o înțelege și că vrea să îi plătească toată masa și să-și comande tot ce dorește, dar fără să știe cei mici. 

Ceea ce nu știa femeia generoasă, dar a aflat la scurt timp, e că toată situația făcea parte dintr-un experiment social televizat. 

Vedeți cum a decurs întregul experiment în clipul de mai jos: 

×
Subiecte în articol: copii

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close