Antena 3 Externe Spania se întoarce la muncă odată cu scăderea ratei mortalității din cauza COVID-19

Spania se întoarce la muncă odată cu scăderea ratei mortalității din cauza COVID-19

14 Apr 2020   •   09:17
Spania se întoarce la muncă odată cu scăderea ratei mortalității din cauza COVID-19
Sursa foto: Hepta

Spania a permis anumitor companii să își reia activitatea, începând de luni, ca urmare a scăderii ratei mortalității provocată de infecțiile cu coronavirus.

Poliția a oferit măști de protecție oamenilor care treceau prin nodurile cele mai aglomerate de transport, în timp ce ei mergeau la serviciu.

Deși unele domenii de activitate, precum cel al construcțiilor sau fabricile, au fost autorizate să se redeschidă, ministrul Sănătății, Salvador Illa, a spus că Spania a rămas blocată. Magazine, baruri și spații publice trebuie să rămână închise până cel puțin pe data de 26 aprilie.

Luni, Spania a înregistrat cea mai mică creştere zilnică a numărului de decese şi infecţii noi de la începutul lunii martie, bilanţul cumulat fiind majorat cu 517, la 17.489.

Ministerul Sănătăţii a anunţat luni că numărul cazurilor confirmate de coronavirus a ajuns la 169.496, comparativ cu 166.019, cât erau raportate în ziua precedentă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close