Antena 3 CNN Externe Steve Irwin, 57 de ani de la naștere. Google marchează această zi cu un doodle special

Steve Irwin, 57 de ani de la naștere. Google marchează această zi cu un doodle special

Steve Irwin, 57 de ani de la naștere. Google marchează această zi cu un doodle special
22 Feb 2019   •   08:10

Google marchează 57 de ani de la naşterea lui Steve Irwin cu un doodle special.

Steve  Irwin a fost un prezentator de televiziune, ecolog și proprietar de grădină zoologică. A devenit cunoscut datorită documentarelor sale de pe Discovery ("The Crocodile Hunter") și a filmelor artistice în care a jucat. Acesta încetat din viață în nordul Australiei, într-un accident subacvatic. În dimineața de luni, 4 septembrie 2006, a fost înțepat în piept de o pisică de mare; Stephen Irwin se afla în largul portului Douglas, la nord de Cairns Australia, unde lucra la un documentar despre lumea submarină. 

Prezentatorul de televiziune Steve Irwin, care a încetat din viaţă în 2006, în timp ce lucra la un documentar despre lumea submarină, a fost onorat postum cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, joi, în cadrul unei ceremonii la care au participat văduva lui, Terri, şi cei doi copii ai lor, Bindi şi Robert.

Potrivit time.com, în cadrul ceremoniei, Terri Irwin a declarat: „Steve spunea întotdeauna că speră ca mesajul lui în favoarea conservării va dăinui pentru totdeauna. Înseamnă totul pentru noi că amintirea lui Steve rămâne vie în atât de multe moduri”.

Steaua dedicată lui Steve Irwin este cea cu numărul 2.635 pe Walk of Fame din Hollywood.

La ceremonie au fost prezenţi sute de fani, inclusiv comicul australian Rove McManus, celebrul maestru bucătar Curtis Stone şi personalitatea TV Ross Matthew.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close