Antena 3 CNN Externe Trei poliţişti americani au salvat un om dintr-o maşină în flăcări (VIDEO)

Trei poliţişti americani au salvat un om dintr-o maşină în flăcări (VIDEO)

Trei poliţişti americani au salvat un om dintr-o maşină în flăcări (VIDEO)
06 Sep 2010   •   22:16

Trei poliţişti americani au trecut prin foc ca să salveze un om. Au reuşit să scoată un bărbat dintr-o maşină care ardea cu flăcări imense. Curajul lor extraordinar este dovedit de imaginile filmate de o cameră dintr-o maşină de poliţie.

Maşina din imaginile de mai jos s-a transformat într-o capcană de foc. A fost curpinsă, din senin, de o vâlvătaie uriaşă. Totuşi, trei tineri poliţişti, ajunşi primii la locul incidentului, n-au stat pe gânduri.

?La început, m-am gândit câţi oameni sunt în maşină, dacă sunt răniţi, dacă au murit şi ce pot face ca să-i scot de acolo?, a declarat Jeremy Battle, poliţist.

Înarmaţi cu extinctoare, poliţiştii încearcă disperaţi să stingă focul. ?Flăcările deveniseră foarte puternice... erau înalte... foloseam extinctorul. Şi imediat ce reuşeam să potolesc focul, cred că era ceva benzină sub capotă care îl aprindea din nou?, a spus Chad Phillips, poliţist.

Alimentat de benzină, focul părea un adversar de neînvins. Aşa că, doi dintre poliţişti au abandonat lupta inutilă şi s-au concentrat pe salvarea celor dinăuntru. Au descoperit că în maşină era un singur om, şoferul.

?M-am dus spre locul din dreapta, am spart geamul cu bastonul şi, împreună cu Phillips, am scos şoferul din maşină?, a precizat Chad Phillips.

Şoferul a fost urcat apoi pe o targă şi dus cu ambulanţa la spital. Este în afara oricărui pericol, dar asta numai datorită intervenţiei celor trei tineri poliţişti. Acum salvatorilor nu le rămâne decât să se bucure de reputaţia de eroi pe care şi-au câştigat-o.

Observator

 

×
Subiecte în articol: eroi masina in flacari
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close