Antena 3 CNN Externe Ultimatum dat de Israel. Ce se va întâmpla cu Fâşia Gaza dacă nu se încetează atacurile

Ultimatum dat de Israel. Ce se va întâmpla cu Fâşia Gaza dacă nu se încetează atacurile

Ultimatum dat de Israel. Ce se va întâmpla cu Fâşia Gaza dacă nu se încetează atacurile
de O.P.    |    10 Iul 2014   •   06:23

Oficialii de la Ierusalim ameninţă că vor trimite şi infanterişti în Fâşia Gaza, după ce au distrus două sute de ţinte ale grupării teroriste Hamas în numai trei zile. Cel puţin 60 de oameni au murit, iar peste trei sute au fost răniţi în atacurile aeriene israeliene lansate în enclavă.

De trei zile, panica domneşte în Fâşia Gaza. În vreme ce armata israeliană arată înregistrări video cu ţintele Hamas lovite de ea, imagini cutremurătoare cu civili răniţi în urma atacurilor apar de pretutindeni.

Una dintre rachetele israeliene a lovit şi maşina unei televiziuni de ştiri din Gaza, ucigându-l pe şofer.

Deşi trăiesc în groază, după ce au fost ţintiţi de rachetele trimise din Gaza, locuitorii din Tel Aviv, activişti pentru pace, au găsit puterea de a protesta.

După ce au mobilizat 40 de mii de rezervişti, pentru o eventuală intervenţie în Gaza, şefii de la Ierusalim i-au avertizat pe palestinieni cu represalii dure, dacă nu încetează atacurile asupra Israelului.

Zeci de oameni, printre care şi opt copii, şi-au pierdut viaţa, iar peste 300 au fost răniţi în atacurile aeriene israeliene lansate asupra Fâşiei Gaza săptămâna aceasta.

×
Subiecte în articol: Fasia Gaza bombardament Israel
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close