Antena 3 CNN Externe Un purtător de cuvânt al ONU izbucneşte în hohote de plâns în timp ce descrie situaţia din Gaza

Un purtător de cuvânt al ONU izbucneşte în hohote de plâns în timp ce descrie situaţia din Gaza

31 Iul 2014   •   14:19

Purtătorul de cuvânt al Agenţiei ONU pentru refugiaţi palestinieni (UNRWA), Chris Gunness, a izbucnit în hohote de plâns după un interviu acordat postului de televiziune Al-Jazeera în care a descris pierderile umane şi suferinţele îndurate în şcolile ce servesc drept adăposturi ONU în Fâşia Gaza.
   
Fost reporter al BBC, Gunness şi-a pierdut cumpătul în faţa camerelor de luat vederi în timp ce descria impactul conflictului dintre Israel şi Gaza asupra populaţiei civile, scrie The Independent.

În timp ce interviul se apropia de final, Gunness a declarat: "Drepturile palestinienilor, şi chiar ale copiilor lor, sunt negate la scară largă iar acest lucru este îngrozitor",  după care a făcut o pauză, încercând în mod vizibil să se adune.
   
Dar abia a reuşit să termine interviul răspunzând mulţumirilor cu vocea sugrumată, după care a izbucnit în hohote puternice de plâns. Colegii săi s-au grăbit să îl consoleze, în timp ce acesta a continuat să plângă.
   
Cel puţin 19 palestinieni care se refugiaseră într-o şcoală ONU au fost ucişi şi alţi 125 răniţi, miercuri dimineaţa, în urma unor bombardamente israeliene, în nordul Fâşiei Gaza. Obuze de tanc au lovit în plin două săli de clasă dintr-o şcoală UNRWA, în tabăra de la Jabaliya.
  

×
Subiecte în articol: Israel
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close