Antena 3 CNN Externe Unul dintre cei mai căutați lideri de cartel din Mexic, amenințări printre lacrimi la adresa Guvernului

Unul dintre cei mai căutați lideri de cartel din Mexic, amenințări printre lacrimi la adresa Guvernului

Amenințări printre lacrimi la adresa Guvernului din Mexic, făcute de unul dintre cei mai căutați lideri de cartel din Mexic. Jose “El Marro” Yepez, şeful cartelului Santa Rosa de Lima, a transmis niște mesaje video pentru cei care conduc țara, în care a reușit cu greu să-și țină lacrimile, după ce mama sa a fost arestată.

Unul dintre cei mai căutați lideri de cartel din Mexic, amenințări printre lacrimi la adresa Guvernului
Sursa foto: Twitter
de Claudia Simion    |    22 Iun 2020   •   12:46

Yepez s-a dezlănțuit împotriva Guvernului, după ce o parte a familiei lui a fost arestată într-o operațiunea de securitate de amploare, din orașul Celeya, Mexic.

"Voi exploda, o să vedeţi”

”Voi fi ca o piatră în pantof pentru voi. Voi exploda, o să vedeţi”, a transmis Yepez, purtând o puşcă pe umăr.

Mai mulți membri ai unui grup de crimă organizată au fost arestați duminică seara, au anunțat autoritățile, dup ce au găsit un kilogram de substanță ce părea a fi metamfetamină și două milioane de dolari.

”Între persoanele reţinute se află Maria “N”, Juana “N” şi Rosalba “N”, care ar fi operatori financiari ai organizaţiei criminale”, au spus agențiile de securitate. Se pare că printre cei arestați se număr și mama, sora și iubita lui Yepez, conform publicației El universal.

”În numele mamei şi poporului meu...nu mi-e frică de voi”, a spus acesta, a spus el.

×
Subiecte în articol: Jose “El Marro” Yepez Mexic
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close