Antena 3 CNN Externe Uraganul Irma a smuls un bebeluș din brațele unei femei. Mama a povestit clipele grele prin care a trecut

Uraganul Irma a smuls un bebeluș din brațele unei femei. Mama a povestit clipele grele prin care a trecut

Uraganul Irma a smuls un bebeluș din brațele unei femei. Mama a povestit clipele grele prin care a trecut
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Sep 2017   •   12:23

Uraganul Irma a smuls un bebelul din brațele mamei, pe insula Barbuda din Caraibe, care a fost complet distrusă. Un voluntar care a mers să ducă ajutoare oamenilor afectați a întâlnit-o pe femeie și a aflat întreaga poveste terifiantă.

Potrivit Libertatea.ro, Eli Fuller, care deține o afacere cu bărci pe insula Antigua, a navigat până în Barbuda pentru a transporta ajutoare celor care au nevoie. Insula a fost aproape complet distrusă de uraganul Irma. A trimis apă potabilă, mâncare și pături, toate donate de mai mulți oameni de afaceri. În portul din Barbuda, bărbatul a întâlnit o femeie care fusese rănită.

„Una dintre primele persoane care s-a întâmplat să-mi vorbească a fost această femeie săracă. A venit pe ponton, cu un bandaj pe toată fața.  A spus: Da, sunt femeia care a pierdut copilul. Apoi a spus că nu era copilul ei, că uraganul i-a smuls acoperișul casei”, a relatat bărbatul.

Femeia i-a spus că  avea un arm în jurul unui stălp și acoperișul a fost smuls, iar pereții se prăbușeau. Celălalt braț era în jurul copilului, însă vântul i-a smuls copilul din brațe și a fost ultima dată când a văzut bebelușul.

Copilul a fost găsit a doua zi dimineață, mort. Premierul din Antigua și Barbuda a anunțat că uraganul a făcut o victimă în această țară insulară din Caraibe. Este vorba despre copilul în vârstă de doi ani.

×
Subiecte în articol: Irma uragan poveste femeie poveste
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close