Antena 3 CNN Externe Vești cumplite! Premierul britanic Boris Johnson spune când se va termina criza COVID-19: "Nu am înţeles virusul..."

Vești cumplite! Premierul britanic Boris Johnson spune când se va termina criza COVID-19: "Nu am înţeles virusul..."

Premierul britanic Boris Johnson a fost aspru criticat la începutul pandemiei, când acesta milita pentru o imunizare în masă. La scurt timp a revenit și a impus o serie de restricții conaționalilor săi. Mai mult decât atât, chiar el a fost bolnav de coronavirus și a trecut prin clipe grele.

Vești cumplite! Premierul britanic Boris Johnson spune când se va termina criza COVID-19:  "Nu am înţeles virusul..."
Sursa foto: Hepta
25 Iul 2020   •   21:40

La un an după preluarea mandatului, acesta a acordat un interviu jurnaliștilor de la Sky News în care a recunoscut că a făcut și greșeli și că la început nu a înțeles deloc cum funcționează acest virus.

"Nu am înţeles virusul în modul în care ne-am fi dorit în primele câteva săptămâni şi luni", a subliniat Johnson și vineri seară într-un interviu pentru BBC.

Estimarea premierului britanic, care dă fiori Europei

"Trebuie să înveţi din greşeli cât de rapid posibil", a mai spus liderul conservator, venind cu o estimare sumbră, mai exact că din datele pe care le are partea cea mai rea a crizei sanitare se va termina "până la mijlocul anului viitor".

Marea Britanie a fost una dintre țările cele mai afectate de COVID-19. La început britanicii nu doreau deloc să respecte restricțiilor și chiar și acum sunt numeroase proteste care crează probleme autorităților în gestionarea crizei.

×
Subiecte în articol: Boris Johnson estimare pandemie
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close