Antena 3 CNN Externe Yoel Razvozov, ministrul Turismului din Israel, s-a transformat în James Bond şi a promovat cele mai spectaculoase destinaţii turistice din Israle, cu numai 300 de dolari

Yoel Razvozov, ministrul Turismului din Israel, s-a transformat în James Bond şi a promovat cele mai spectaculoase destinaţii turistice din Israle, cu numai 300 de dolari

Yoel Razvozov, ministrul israelian al Turismului, s-a transformat în James Bond într-un clip video care a costat doar 300 de dolari şi în care politicianul a promovat cele mai spectaculoase destinaţii turistice din Israel.

Yoel Razvozov, ministrul Turismului din Israel, s-a transformat în James Bond şi a promovat cele mai spectaculoase destinaţii turistice din Israle, cu numai 300 de dolari
Sursa foto: YouTube
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Oct 2022   •   11:59

Videoclipul, în care ministrul Yoel Razvozov face un tur al celor mai spectaculoase destinații turistice din Israel, a fost filmat cu telefonul mobil și realizat cu un buget total de 300 dolari.

Razvozov a mizat pe condiția sa fizică de invidiat de fost campion judo european și pe asemănarea cu celebrul Daniel Craig, al cărui nume este deja sinonim cu nu mai puțin celebrul 007 – James Bond.

Videoclipul a fost distribuit online cu comentariul: "Ceva au uitat să ne spună despre noul Guvern: Yoel Razvozov este cel mai bine făcut ministru al turismului pe care l-am avut vreodată!".

Imaginile s-au viralizat rapid, cetățenii fiind impresionați de fizicul musculos al noului membru de cabinet, au comentat jurnaliștii israelieni, potrivit jurnaliştilor de la Gândul.

×
Subiecte în articol: Yoel Razvozov Israel
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close