Antena 3 CNN High Tech Kingston Technology lansează o ediţie limitată a memoriei HyperX

Kingston Technology lansează o ediţie limitată a memoriei HyperX

Kingston Technology lansează o ediţie limitată a memoriei HyperX
08 Noi 2010   •   17:12

Kingston Technology Europe Ltd a anunţat luni ediţia limitată a memoriei HyperX şi a ventilatorului de memorie de culoare neagră.

“Ediţia limitată a memoriei Kingston HyperX Black este o alegere esenţială pentru orice entuziast care caută să îşi actualizeze sistemul,” a declarat Stephane Rizzetto, European Product Development Manager DRAM la Kingston Technology Europe. “Împreună cu ventilatorul negru Kingston HyperX, entuziaştii se vor putea bucura de cel mai înalt nivel de performanţă.”

Noul ventilator negru este identic din punct de vedere al performanţei şi al specificaţiilor cu cel de culoare albastră. Cele două ventilatoare de 60mm optimizează fluxul de aer din preajma modulelor ajutând memoria să funcţioneze la nivelul cel mai ridicat al performanţei pentru perioade mai lungi de timp.

Ventilatorul negru Kingston HyperX este realizat din aluminiu eloxat, iar atunci cand este pornit este luminat de opt LED-uri albastre. Nivelul de zgomot al ventilatorului ajunge la 25dBA.

Preţul ediţiei limitate Kingston HyperX Black (4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM - Kit de 2) este de 319 lei. Este disponibilă exclusiv în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA) şi beneficiază de garanţie pe viaţă. Ventilatorul negru Kingston Hyperx costă 79 de lei şi are o garanţie de un an.

×
Subiecte în articol: memorie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close