Antena 3 CNN Horoscop 20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii rezolvă o problemă importantă. Fecioarele trebuie să fie atente la sănătate

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii rezolvă o problemă importantă. Fecioarele trebuie să fie atente la sănătate

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi cu tensiuni. Putem să fim constrânși să facem lucruri care nu ne plac, de care nu avem chef sau pentru care nu suntem pregătiți.

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii rezolvă o problemă importantă. Fecioarele trebuie să fie atente la sănătate
de Georgiana Adam    |    20 Apr 2021   •   08:34

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, pot exista astăzi conflicte cu cei din jur și din cauza banilor, care nu sunt câștigați pe măsura eforturilor pe care Berbecii le depun, dar și pentru că poate le este afectată libertatea

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce nesiguranță. Au de făcut o treabă și nu par să se simtă în depline forțe. Dacă o amână, poate este mai bine. Dacă nu, ar fi mai bine să ceară ajutor.

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, este una din acele zile în care pot avea realizarea faptului că poate au evaluat greșit pe cineva sau o situație și că așa au greșit. Neapărat trebuie corectată toată situația.

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, dificultăți financiare, mai ales în a doua jumătate a zile și asta dacă apar cheltuieli neprevăzute. Sunt nevoiți să ajute pe cineva. Fac acte de caritate, nici nu pot refuza, dar nici nu au sentimentul că e cel mai bun lucru că au ajutat.

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce irascibilitate sau emoții de tot felul, fie pentru un proiect, fie pentru o lucrare importantă pe care o au de desfășurat, fie din cauza unor relații dificile și oameni cu care se ciocnesc azi.

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, o atenționare cu privire la sănătate. Este posibil să apară semne de oboseală, mai ales în a doua jumătate a zilei. În general, o zi tensionată din cauza veștilor oficiale sau a unor situații care pot derlua în cascadă și pot afecta banii.

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Balanțele au una din acele zile în care libertățile lor sunt limitate. Vor să facă lucruri de plăcere, pentru sufletul lor, dar se simt condiționate. Depinde de cineva sau pentru a avea timp liber, trebuie să rezolve la timp o treabă pe care nu o pot rezolva din cauza cuiva.

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua aduce încercări și e nevoie să aibă curaj, autoritate, determinare, prestanță, pentru a putea acționa foarte ferm. Lucrul acesta poate fi dificil dacă relațiile sunt delicate.

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vorbim de o zi un pic complicată din punct de vedere profesional, mai ales dacă se ciocnesc de autorități sau sistem și au sentimentul că lucrurile sunt nedrepte, incorecte sau imorale. 

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, atenție la cheltuieli din cauza altora, sau pagube din cauza altor persoane. Cel mai bine ar fi să accepte ei să cheltuiască pentru a impresiona pe cineva.

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, ziua poate marca ostilități cu diverse persoane. Au sentimentul că nu sunt înțeleși sau că sunt prea presați sau puși să facă lucruri cu care nu sunt de acord.

20 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Pentru Pești, munca poate deveni obositoare astăzi, mai ales în a doua jumătate a zile și asta fie pentru că au de rezolvat ceva pentru care nu au suficientă experiență și asta îi deranjează, mai ales dacă cineva e cu ochii pe ei.

O zi un pic complicată pentru toată lumea. Să fim atenți cum ne gestionăm nervii. 
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close