Antena 3 CNN Horoscop 30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii sunt autoritari, Leii au discuţii legate de bani

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii sunt autoritari, Leii au discuţii legate de bani

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Ne vedem interesul şi asta este foarte bine. Unele persoane se pot teme că pierd ceva astăzi.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii sunt autoritari, Leii au discuţii legate de bani
de Georgiana Adam    |    30 Mar 2021   •   08:33

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, discuții în jurul banilor. Cineva cere mai multe drepturi decât sunt dispuși Berbecii să acorde.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, foarte multe discuţii vizând banii sau acte care trebuie semnate şi pot conduce la bani. Trebuie să stabilească nişte reguli, nişte drepturi şi nişte limite.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, multă muncă, dar nu singuri, cu ajutorul cuiva pe care se bazează cam mult. Acel cineva se poate plânge că a fost lăsat greul pe el. Vin veşti privind sănătatea.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

 Pentru Raci, emoţii în cursul zilei de astăzi. Se implică emoţional, inclusiv în afaceri. Poate nu este rău pentru că asta înseamnă intuiţie, pe de altă parte. Cineva nu răspunde deloc la semnalele lor sau nu răspunde la vorba blândă. Trebuie să analizeze mai bine comportamentul celorlalţi.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, foarte mult tact şi foarte multe calcule privind interesul lor. Ştiu să îşi apere foarte bine domeniul aşa că ripostează dacă cineva le încalcă spaţiul sau drepturile. În familie pot fi discuţii legate de bani.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, şedinţe şi analize, mai ales în jurul ideilor de organizare. Cum să organizăm lucrurile ca să ne atingem obiectivele. Nu toată lumea are aceeaşi părere, tocmai de aceea pot fi dispute la locul de muncă, mai ales dacă unii amână şi nu îşi fac treaba. Aici intervin Fecioarele.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, bani astăzi, care pot fi cheltuiţi. Unele balanţe scot un pic mai mult din buzunar pentru nişte capricii, alţii discută afaceri şi sunt surprinşi de argumentele pe care un colaborator le aduce, dar nu vor să scoată mai mulţi bani din buzunar.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, tact şi foarte multă intuiţie. Nu se vor teme că ceilalţi le fac surprize, mai ales colaboratorii apropiaţi, oamenii pe care se bazau sau chiar cineva părăseşte echipa.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, atenţie la sănătate sau la drumuri lungi, dar şi la acte. Este risc de mică pagubă dacă cineva a făcut o scăpare, o neglijenţă în acte sau nu s-a respectat un termen.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, vorbim de importanţa dorinţelor altora. Capricornii se confruntă cu situaţia în care trebuie să facă pe plac cuiva sau se trezesc că trebuie să lase de la ei pentru că cineva nu prea are timp şi de treburile lor. Trbuie să facă un cadou, o atenţie, pentru a îmbuna pe cineva.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Capricorni, vorbim de importanţa dorinţelor altora. Capricornii se confruntă cu situaţia în care trebuie să facă pe plac cuiva sau se trezesc că trebuie să lase de la ei pentru că cineva nu prea are timp şi de treburile lor. Trbuie să facă un cadou, o atenţie, pentru a îmbuna pe cineva.

30 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua poate aduce tensiuni în prima parte a zilei dacă nu vine un răspuns pe care îl aşteaptă de la un oficial sau un act. Instită sau cer sprijin, ajutor. Spre seară, lucrurile se rezolvă.

O zi în care trebuie să ne apărăm drepturile financiare, dar şi cele morale cu argumente şi să ne lăsăm sprijiniţi pentru a ne atinge obiectivele.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close