6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii fug după profit, Capricornii pun accent pe sănătate

de Gabriel Dano    |    06 Feb 2021   •   08:30
6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii fug după profit, Capricornii pun accent pe sănătate Antena 3

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Putem fi visători și puțin nostalgici astăzi și ne este dor de persoanele pe care nu le-am văzut de mult.

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pot primi vești de departe, de la oameni dragi sau cu care nu au mai vorbit de multă vreme. Posibile invitații interesante și ar fi bine să iasă din oraș.

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri ziua poate aduce o surpriză plăcută din partea unui apropiat. Vești bune, de asemenea, complimente și susținere.

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Gemenii se bucură și ei de discuții, de conversații și poate chiar unii dintre ei cer astăzi un sfat.

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii lucrează, aleargă, fac aprovizionări, nu numai pentru ei, ci și pentru persoane cărora le-au promis lucruri și iată, în sfârșit, se țin de cuvânt.

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Leii pot avea una din acele zile în care se distrează copios, dar nu singuri. Depinde foarte mult calitatea companiei, cum își aleg oamenii de lângă ei. Strălucesc astăzi.

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele, mai mult pe lângă casă, în special cele care și-au lăsat multe treburi gospodărești nerezolvate. Important e că au chef și avânt.

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanțele au și ele chef de vizite și de călătorii. Probabil bifează o propunere pe care și-au făcut-o de multă vreme de a ajunge într-un anumit loc.

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii fac doar lucruri care îi avantajează sau le aduc un profit. Pot cheltui, dar numai pentru casă sau pentru obiecte de valoare de care se și folosesc.

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători ziua aduce emoții, nostalgie, rememorează momente plăcute în care au strălucit. Poate în felul acesta înțeleg mai profund unele momente din viața lor.

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni ziua pune accent pe sănătate, dar aduce și ceva nostalgie, poate pentru unii regrete sau gândul că într-un moment anume ar fi fost bine să acționeze altfel.

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt alături de prieteni, își susțin un prieten, conversează și dau sfaturi care sunt foarte bine primite, alții însă se pot întâlni și strălucesc prin elocință.

6 februarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii au și ei o zi frumoasă, o zi reparatorie. Este posibil să ofere explicații sau să primească explicații și în felul acesta să înțeleagă mai bine un moment care i-a stânjenit cândva.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close