Antena 3 CNN Horoscop 6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii şi Săgetorii au nevoie de răspunsuri, iar Peştii iau hotărâri

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii şi Săgetorii au nevoie de răspunsuri, iar Peştii iau hotărâri

Ne distrăm astăzi, lucrurile merg în viteză şi vrem să scăpăm de aspectele care nu ne plac. O zi specială pentru toată lumea, mai ales dacă învăţăm din lecţiile trecutului şi ştim să aplicăm altfel înţelepciunea din aceste lecţii.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii şi Săgetorii au nevoie de răspunsuri, iar Peştii iau hotărâri
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2021   •   08:42

Camelia Pătrăşcanu a prezentat azi, la Antena 3, previunile pentru fiecare zodie în parte.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Drumuri astăzi. Atenţie, însă. Pregătiţi-le mai bine şi fiţi mai flexibili, pentru că lucrurile se schimbă pe parcurs.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Cumva, lucrurile depind de omul de lângă ei, de partenerul de viaţă sau de altcineva, care fie îi invită, fie vine cu sugestii, cu soluţii şi cu idei foarte bune.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Relaţia cu partenerul de viaţă poate fi un pic diferită, sau cu cu persoana apropiată, de aceea negociază mult toată ziua ca lucrurile să iasă aşa cum îşi doresc.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Servicii pe care le pot face altora, sau ceva ce nu au rezolvat nu îi lasă astăzi să se distreze, dar e zi cu spor până la urmă dacă fac ce trebuie.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Ziua poate aduce o dorinţă de a fi mai spirituali. Poate au nevoie de nişte răspunsuri, nişte probleme mai delicate legate de suflet. Se consultă cu o persoană foarte pregătită şi isteaţă.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Vorbim de comodităţi astăzi. Poate au nevoie să îşi încarce bateriile, să fie puţin mai agitate, sau chiar să nu iasă din pătrăţica lor, sau din plăpiumoara lor. Cineva îi răsfaţă.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

O zi pe care o pot petrece pe drumuri, sau o în vizită care sunt foarte plăcute. Discuţiile sunt spumoase, vin foarte multe idei şi ei dau sfaturi şi sunt apreciaţi pentru vorbele de duh pe care le spun. De asemenea au şi ocupaţii intelectuale şi culturale.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Bani astăzi, care sunt bine ţinuţi, acolo în buzunar. Oricum, e bine să se uite peste caietul de socoteli, aşa că distracţia lor e să facă economii astăzi şi poate cu mâinile lor să producă lucruri valoroase.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Vorbim de o zi care se analizează, nu se întâmplă foarte des cu atât de multă intensitate, dar se pare că au nevoie de nişte răspunsuri şi nu au încotro şi trebuie să privească în propriul lor suflet.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Vorbim de reparaţii astăzi. Poate îşi repară sufletul, sau scot nişte convingeri care îi limitează din mintea lor, pentru că abia acum realizează că nu le fac bine şi în felul acesta se împrospătează sufleteşte şi mental.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pot fi cu gândul la un prieten, află veşti şi poate unii dintre ei îşi doresc să şi ajute, lucruri care se pot întâmpla în a doua jumătate a zilei.

6 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Iau nişte hotărâri. Poate în urma experienţelor din zilele trecute îşi dau seama că pot face nişte schimbări în viaţa lor. Dacă îşi schimbă atitudinea, modul de gândi, sau dispoziţia sufletească. Ideea este că după-amiaza vine minunat cu o deschidere de viitor fantastică.

×
Parteneri
El este Florin, unul dintre morții din explozia de la Călimăneşti
x close