Antena 3 Horoscop Astrolog: Vom mai avea proteste, crize la nivel mondial, iar de o vindecare putem vorbi abia la anul

Astrolog: Vom mai avea proteste, crize la nivel mondial, iar de o vindecare putem vorbi abia la anul

de Georgiana Adam    |    28 Mar 2021   •   16:07
Astrolog: Vom mai avea proteste, crize la nivel mondial, iar de o vindecare putem vorbi abia la anul pixabay.com

Este perioada crizelor, a negocierilor, având în vedere şi Luna plină din Balanţă, iar primele semne bune ale perioadei pandemice se arată abia anul viitor, susţin astrologii.

"Lună Plină în Balanță de diseară, 28 martie, ne vorbește despre negocieri, este ascendentul în Scorpion şi aduce crize. Pentru că Soarele și Venus fac o conjuncție cu Chiron, vom avea și neplăceri sau pierderi, până când vom reuși să ajungem la un numitor comun. 

Se duc multe negocieri la nivel mondial, sunt crize, proteste legate de restricţii, deci e o irascibilitate foarte mare.

Luna plină are efecte cu două săptămâni înainte şi două săptămâni după, dar totul anul acesta este plin de evenimente. Şi vor mai fi şi proteste. Tot anul vom avea proteste", a spus astrologul Daniela Simulescu, duminică, la Antena 3.

Întrebată dacă protestele sunt generate de restricţii sau ce arată astrele despre pandemie, astrologul a dat un termen îndepărtat.

"Primul moment în care putem vorbi de o vindecare ar fi la anul, poate primele semnele ale restricţiilor sau o alinare a acestora se vor vedea anul viitor din punct de vedere astrologic", a adăugat Daniela Simulescu.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close