Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu probleme de comunicare și sensibilități exagerate

Horoscop 20 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu probleme de comunicare și sensibilități exagerate

Atenție la sensibilitățile celor din jur, să nu îi rănim. Trebuie să îi ajutăm, dacă putem, ne sfătuiește astrologul Camelia Pătrășcanu.

Horoscop 20 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu probleme de comunicare și sensibilități exagerate
20 Dec 2019   •   08:55

Horoscop Berbec - poate fi dificil pentru ei dacă nu interpretează corect ceea ce li se spune. Au nevoie de mai multă atenție.

Horoscop Taur - riscă o confruntare cu cineva, din cauza opiniilor diferite. Pe de altă parte, drumuri cu acte sau legi.

Horoscop Gemeni - nu au dispoziție pentru nimic, dar lista de obligații îi forțează să se mobilizeze. Ar putea tăia, totuși, câteva lucruri de pe listă.

Horoscop Rac - atmosferă dificilă în casă, nu au chef, cel mai bine ar fi să fie discreți și să nu dea prea mare atenție.

Horoscop Leu - discuții și întâlniri importante, sunt acolo și puține tensiuni. Sunt nemulțumiți dacă ei trebuie să intervină să corecteze greșelile altora.

Horoscop Fecioară - bani care pot fi cheltuiți, mai ales de dragul cuiva, pentru un eveniment sau pentru a nu dezamăgi pe cineva.

Horoscop Balanță - emoții, tensiuni în familie. Rezolvarea este în a avea răbdare și a înțelege la un nivel mai înalt viața și ce se întâmplă.

Horoscop Scorpion - atenționare de sănătate. Nu trebuie să se forțeze, cineva li se poate plânge, iar ei ar trebui să asculte.

Horoscop Săgetător - atenție la o relație, la un prieten. Nu se întâmplă lucruri bune și poate nu ar fi bine să se bage în treburi care nu îi privesc. 

Horoscop Capricorn - ar fi bine să analizeze dacă e rolul lor să intervină într-o situație financiară sau relațională. Ar trebui să fie mai discreți.

Horoscop Vărsător - își fac griji pentru o persoană aflată la distanță, poate își fac probleme cum să se reconecteze. Tact, delicatețe și poate scuze.

Horoscop Pești - ușoare complicații din partea unui apropiat, nu știu cum să-i vorbească și ce intenții are.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close