Antena 3 CNN Horoscop Aveți grijă! Apar conflicte pentru 5 zodii

Aveți grijă! Apar conflicte pentru 5 zodii

Din păcate, 5 zodii vor avea de suferit în perioada care urmează, deoarece vor avea parte de o mulțime de conflicte. Le va fi extrem de greu să facă față acestei perioade, dar, într-un final, vor ieși la liman.

Aveți grijă! Apar conflicte pentru 5 zodii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Mai 2020   •   12:28

Berbec

Cum sunt firi care obișnuiesc să dețină controlul asupra tuturor lucrurilor ce se află în jurul lor, nativii berbec vor avea parte de foarte multe conflicte din această cauză. Vor vrea ca totul să fie așa cum își doresc ei și nu vor ține cont și de părerile celor din jur. 

Multe persoane vor încerca să le atragă atenție asupra acestor fapte, dar nu vor lua în seamă, iar neînțelegerile dintre berbeci și ceilalți nu vor întârzia să apară.

Pești

Firea lor delăsătoare și destul de acidă îi va pune pe acești nativi în fața multor probleme, toate fiind generate de comentariile lor răutăcioase. În ciuda faptului că au tot amânat lucruri importante până acum, atunci când li se va atrage atenția, peștii vor riposta, iar acest lucru le va aduce probleme.

Se vor certa cu superiorii și vor intra într-o mulțime de conflicte, pentru simplul fapt că, în loc să își recunoască toate greșelile, continuă să se apare, ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Gemeni

Gemenii nu trec printr-o perioadă tocmai frumoasă, iar acest lucru va da naștere unor sentimente destul de greu de suportat pentru ei. În consecință, vor începe să se distanțeze de cei din jur și vor respinge orice fel de ajutor ce vine din partea celorlalți.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro

×
Subiecte în articol: zodii conflict
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close