Antena 3 CNN Horoscop Cum reacționează zodiile când te desparți de ele

Cum reacționează zodiile când te desparți de ele

Cum reacționează zodiile când te desparți de ele
01 Mar 2019   •   13:34

Dragostea și sentimentul de a fi îndrăgostit reprezintă niște experiențe unice, nemaipomenite. Ce se întâmplă însă dacă fiorii dragostei nu durează? Cuvântul despărțire nu sună prea bine și poate aduce cu el sentimente contradictorii, în funcție de fiecare persoană în parte și în funcție de zodie. Iată ce ne spun astrele. 

  1. BERBEC

Agresivitatea ta își poate pune amprenta în cazul unei despărțiri. La început te poți simți încărcat de furie, de aceea te vei descărca pe fostul tău partener. Îți vei aminti fiecare lucrușor  care nu ți-a plăcut și tocmai acum îi vei reproșa. De asemenea, abia aștepți să le povestești prietenelor tale. 

  1. TAUR

Ești o zodie care pare să reacționeze destul de bine în urma unei despărțiri. Perioada aceasta e singurătate este de fapt o oportunitate pentru tine. Ai mai mult timp liber și ți-l dedici în totalitate ție! O raită prin magazine este tot ceea ce ai nevoie. Și clasica înghețată savurată în fața televizorului sună perfect pentru tine. E ok să petreci timp singură, mai ales după un astfel de eveniment. 

  1. GEMENI

Nici ție cuvântul ,,despărțire” nu îți trezește sentimente negative. Dimpotrivă, tu privești totul într-un mod optimist și viața de celibatară este bună pentru tine. Ai ocazia să întâlnești multe persoane noi, să te împrietenești și nimeni nu te va obliga să iei decizii cruciale pe loc. așa că profiți de acest timp până ți se vor aprinde din nou călcâiele după cineva.

  1. RAC

Dacă ești sub semnul astral al Racului, o despărțire poate aduce cu ea o subtilă nevoie de a te închide în casă. Da, casa ta, locul unde te simți cel mai bine, cel mai în siguranță. Poți evita contactul cu celelalte ființe umane, fiindu-ți de ajuns pisicile și serialele de pe Netflix. Asta numai după ce faci o curățenie rapidă pentru a te descărca. Nici o problemă, reacția este absolut normală. Vei avea timp să comunici după ce îți vei linge rănile. 

  1. LEU

Nici măcar o despărțire nu îți poate tăia din elanul tău. Este ocazia perfectă pentru a mai învăța ceva și din această experiență. Ai tendința de a găsi mai multe aspecte pozitive decât negative, așa că îți vei reveni destul de repede. Poate vei plânge puțin, dar nu va vedea nimeni, mai ales dacă ai rimel rezistent la apă. 

  1. FECIOARĂ

Abia după o despărțire realizezi câte lucruri poți face cu mai mult timp liber rămas. Îți amintești brusc de toată familia, de toți prietenii cu care nu ai ieșit demult și de toți vecinii cărora vrei să le dai o mână de ajutor. Printre alte, le mai povestești și despre despărțirea ta. Într-adevăr, ai nevoie să ți se spună de fiecare dată că nu e vina ta și chiar vrei să îl pui pe fostul într-o lumină proastă. În fond, cine nu face asta?

  1. BALANȚĂ

Deși nu înțelegi de ce nu ar dori cineva o persoană drăguță, iubitoare ca tine, încerci să treci peste despărțire. Așa că, după mult timp de gândit plus mult ținute probate, te hotărăști să treci la următoarea ,,victimă”. Ieși în lume, socializezi, te distrezi și nu lași o despărțire să îți strice cheful de viață.

  1. SCORPION

Nu e atât de greu să treci printr-o despărțire, zici tu. Deloc chiar, tot tu zici. Dar tot tu, cel născut în zodia Scorpionului, vei uita complet de existența fostului tău prieten. Șterge din telefon, block pe Facebook, Instagram, poate doar să îl mai urmărești din când în când de pe contul unei prietene comune. În rest, încerci să îi anticipi fiecare mișcare și să poți face fiecare lucru mult mai bine. Nu există cale de mijloc la tine. 

  1. SĂGETĂTOR

Despărțirea pare că îți priește. În sfârșit ești o persoană liberă, poți face tot ceea ce vrei. Poate o vei duce puțin la extrem această atitudine, mai ales dacă te gândești să călătorești în Alaska doar pentru că prietenului tău nu îi plăcea frigul. Dar atitudinea ta este una bună; nimic nu te oprește din a-ți reveni și de a investi mai mult în persoana ta.

  1. CAPRICORN

La tine despărțirea nu înseamnă o încheiere. Poate o pauză. Așa vei rezista. Te afunzi în muncă, îți distragi atenția o perioadă, însă imediat după aceea, îți vei aduce aminte de el și îi vei da un mesaj. Sau mai multe. Sau speri într-una că el va suna. Într-adevăr, fiecare reacționează diferit la astfel de situații. Dar nu uita: despărțirile sunt normale, se întâmplă astfel de lucruri oricui. 

  1. VĂRSĂTOR

Îți place să crezi că ai ajuns la un anumit nivel de maturitate pentru că poți accepta un sfârșit fără să dramatizezi. Ok, te-ai despărțit, însă nu înseamnă cu nu poți fi în continuare prietenă cu el. nu-i așa? Eventual, la o mică discuție la o cafea, chiar vă puteți analiza relația și să vedeți ce puteți face mai bine. În contexte diferite, desigur. Însă nu e tocmai bine să îl urmărești, sperând că se va întoarce la tine. Uneori, despărțirea chiar reprezintă sfârșitul relației. 

  1. PEȘTI

Pentru tine, despărțirile sunt foarte grele. Treci prin toate etapele: neacceptare, negare, chiar și somn și mâncat excesiv. Prietenii vor fi nevoiți să te scoată din casă cu forța și, ca niște prieteni buni ce sunt, îți vor asculta povestea pentru a treia oară pe ziua de azi, îți vor da dreptate și îți vor urî fostul cu aceeași pasiune cu care o faci și tu. Este bine să te descarci, chiar și așa. Înainte să știi, deja vei fi depășit situația. 

 

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close