Antena 3 CNN Horoscop Cum se comportă fiecare zodie într-o relație! Taurii nu sunt deloc spontani

Cum se comportă fiecare zodie într-o relație! Taurii nu sunt deloc spontani

Cum se comportă fiecare zodie într-o relație! Taurii nu sunt deloc spontani
29 Noi 2018   •   13:48

Fiecare persoană este unică și, în acest sens, se comportă diferit atunci când vine vorba de partea sentimentală. Află de pe YVE.ro cum se comportă fiecare zodie într-o relație!

  • Berbec (21 martie – 20 aprilie) 

Nativii din zodia Berbec sunt extrem de pasionali atunci când se află într-o relație. Deși aparențele ar putea contrazice acest lucru, ei întotdeauna își vor pune partenerul pe primul loc și se vor asigura că acesta nu duce lipsă de nimic.

  • Taur (21 aprilie – 20 mai) 

Atunci când se află într-o relație, nativii din zodia Taur nu sunt deloc spontani, ci din contra. Timpul petrecut în locuința lor, alături de partener și câteva filme bune este tot ceea ce au nevoie pentru a se simți „împliniți”.

  • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativii din zodia Gemeni au nevoie de cineva care să le trezească interesul în permanență. Într-o relație, monotonia nu trebuie să existe pentru un nativ din această zodie. Mereu vor găsi ceva palpitant de făcut în cuplu.

  • Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac se dedică trup și suflet persoanei iubite, fără a cere, însă, nimic în schimb. Au foarte multă afecțiune de oferit și, atunci când se implică într-o relație, de cele mai multe ori își doresc ca aceasta să nu se termine niciodată.

Continuarea pe YVE.ro. 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii relatie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close