Antena 3 CNN Horoscop Cum se comportă zodiile după despărţire: Fecioarele intră într-o stare depresivă

Cum se comportă zodiile după despărţire: Fecioarele intră într-o stare depresivă

În urma unei despărţiri, berbecii sunt foarte orgolioşi şi aşteaptă un semn din partea persoanei iubite, deoarece nu vor să arate că sunt afectaţi, fecioarele sunt zodiile care intră într-o stare depresivă şi care cred că vine sfârşitul lumii, iar peştii sunt încrezători că undeva, cândva, îşi vor găsi jumătatea. 

Cum se comportă zodiile după despărţire: Fecioarele intră într-o stare depresivă
Sursa foto: Hepta
10 Apr 2020   •   14:39

Berbec

Berbecii sunt printre cele mai orgolioase zodii atunci când vine vorba de o despărţire. Indiferent de care ar fi motivul pentru care pleacă de lângă persoana iubită, nu vor privi nici măcar o secundă înapoi şi nu vor arăta momente de slăbiciune. Oricât de mare ar fi suferinţa şi oricât de mult şi-ar dori ca totul să fie ca la început, berbecii vor aştepta prima dată un semn din partea opusă. Preferă să rămână singuri decât să arate că pot fi controlaţi. 

Taur

După o despărţire, nativii din zodia taur sunt cei care se vor retrage în colţişorul lor pentru a se regăsi şi pentru a medita asupra tuturor celor întâmplate. Vor avea perioade în care nu vor dori să vorbească cu nimeni şi doar for reflecta. În cele din urmă, taurii vor ieşi din această stare cu lecţiile învăţate şi vor încerca să nu mai facă aceleaşi greşeli în viitor. În nici un caz, taurii nu îşi vor implora partenerul de viaţă să se întoarcă şi nu vor implora iertare. 

Gemeni

Gemenii se caracterizează prin numeroase reacţii nervoase în urma unei despărţiri. Ajung să se enerveze din orice şi să arunce vina asupra celor din jurul lor pentru nefericirea prin care trec. Nu sunt asumaţi deloc şi nu caută să înţeleagă motivul despărţirii. Gemenii devin persoane acide, care răspund impulsiv la fiecare lucru din jurul lor şi care nu se pot linişti oricât de mult li s-ar spune asta. 

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop despartire
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close