Antena 3 CNN Horoscop Dar și Har. Aceasta este legătura neștiută dintre chipuri și zodii. Cum îți poți da seama de zodia cuiva, doar privindu-i fața

Dar și Har. Aceasta este legătura neștiută dintre chipuri și zodii. Cum îți poți da seama de zodia cuiva, doar privindu-i fața

Dar și Har. Aceasta este legătura neștiută dintre chipuri și zodii. Cum îți poți da seama de zodia cuiva, doar privindu-i fața
26 Oct 2018   •   23:37

Suada Agachi a prezentat vineri la emisiunea ”Dar și Har” legătura neștiută dintre chip și zodii.

Importat este ca oamenii să își calculeze și ascendentul lor. Este posibil ca după vârsta de 28 de ani să aibă trăsături din ascendentul lor.

Berbec - are ca și planetă dominantă Marte. Bărbații și femeile care s-au născut în această zodie au trăsături osoase. La un bărbat poți observa că are la nivelul frunții niște denivelări, fălci bine definite, sprâncene groase, privirea este foarte directă. Sunt atletici de o înălțime medie sau înaltă. Pupilele sunt dilatate. Oamenii au o stare de aici și acum, te pot hipnotiza cu privirea lui. Femeile sunt voluptoase, falcile sunt foarte bine pronunțate.

Taur - planetă dominantă, Venus. O caracteristică este că buza de jos este mai cărnoasă. Au o frumusețe rece. Au un farmec aparte. Femeile au ochii de pisică sau rotunzi si foarte bine conturati. Intotdeauna exista un strat adipos, au tendinta dupa 30-40 de ani că se îngrașă. Genele sunt foarte frumos creionate. Părul e foarte bogat sau în formă de ”V”.

Gemeni - sunt sub semnul Mercurului. Au trăsături ascuțite, tăioase și sunt cameleonici la chip. Au capacitate de bun spion sau negociaori. Gura are trăsături atipice. Ori este strâbă sau buza de sus este mai voluptoasă.

Rac - sunt dominați de Lună. Sunt oameni cu ochii ori mai depărtați ori mai apropiați. Au ochii mari, de copii. Au privirea pură și plină de așteptări. Gura s-ar putea sa fie indreptata in jos din cauza neimplinirii, la femei parul s-ar putea sa se rareasca. Fizonomia lor este schimbatoare.

Leu - semnul de foc. Femeile trebuie sa aiba parul umflat, indiferent la ce trucuri apeleaza. Daca nu e vorba de aceasta coafura, privirea lor e hipnotica. Li se dilata pupila. Vocea are o rezonanță foarte puternică la un leu, au o voce caldă și joasă. Are gropiță sau semne. Au spatele lat sau bazinul ingust, sau invers.

Fecioara - semn de pământ. Fața lor e gravă, prelungă, au nasul prelung și osos. Buzele sunt drepte. Se uită la tine cumva ignorant. La ei nu se luminează nimic pe chip. Au un aer domnos. Au o comunicare apăsătoare. Sunt introveertiți. Pomeții sunt osoși

Balanță - Venus și Saturn apar ca planete. O recunoști după parfum, au o privire seducătoare și o recunoști oricând pe stradă. Au asimetrii pe față

Scorpion - Semn de apă, semn feminin. Există o constituție foarte impunătoare. Sprâncenele sunt foarte frumos creionate. Poartă pălării sau ochelari de soare ca să își ascundă chipul. Vor să se ascundă. Chipul lor e ajustat. Reușesc să imprime un chip de actor. Au unghiile frumoase și mâini atipice. Pot fi foarte late.

Săgetător - sub semnul focului, planeta Jupiter. Au trăsături cărnoase, n-au asimetrii pe față, au nasul frumos. Sunt buni diplomați. Gura e foarte frumoasă.

Capricorn - semnul lui Saturn, semnul pământului. Se aseamănă cu Fecioara doar că aici avem riduri. Au foarte multe semne pe față. E un optimist în pesimismul său. E îndreptat spre adevăr.

Vărsător - semn de aer. Oamenii aceștia cu cât îmbătrânesc, atât întineresc la față. Nu au nevoie de creme. După 40-50 de ani nu își arată vârsta. Au ochii mari și nu prea clipesc. Au fruntea bombată și nasul frumos creionat. Au nările puțin îndoite tocmai pentru faptul că vor să conducă lumea. E foarte greu să îi scoți din depresie.

Pești - semn de apă, feminin. Au chip fără expresivitate. Ochii mari, bulbucați. Se uită medidativ. Au pleoapele mari, chipul prelung. Oamenii au un filtru adânc și bărbia răsucită. Tind să aibă ochii schimbători


×
Subiecte în articol: Dar și har zodii legatura
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close