Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 ianuarie 2021. Săgetătorii se apropie de familie, Taurii primesc multe aprecieri și urări

Horoscop 1 ianuarie 2021. Săgetătorii se apropie de familie, Taurii primesc multe aprecieri și urări

Horoscop 1 ianuarie 2020. În prima zi a anului 2021, nativii din zodia Rac sunt deciși să lase în urmă trecutul și să se concentreze pe planurile noi, în timp ce Balanțele încep să facă schimbări majore în viața personală

Horoscop 1 ianuarie 2021. Săgetătorii se apropie de familie, Taurii primesc multe aprecieri și urări
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    31 Dec 2020   •   17:00

Horoscop 1 ianuarie 2021 pentru Berbec

Obiectivul cu care Berbecii intră în noul an e acela de relații,  parteneriate noi, asocieri noi, medii noi, prieteni noi, deci nu trebuie să lupte să recupereze relațiile care încheiate în 2020, ci să găsească alți oameni care să merite prietenia și încrederea lor. Cu siguranță, există, deci fiți deschis spre socializare, relaționare, comunicare, lucru în echipă, orice activitate în care ați putea avea șansa să cunoașteți oameni noi cu care să legați prietenii de durată

Horoscop 1 ianuarie 2021 pentru Taur

Taurii își dau seama acum cât de importanți au fost în viața unora, în funcție de valul de mesaje și telefoane care vin spre ei. Posibil să fie multe, deci au fost o figură populară în rândul celor care i-au dorit alături. Au avut pentru toți o vorbă bună, un sfat bun, un ajutor de oferit, și asta a deschis ușa către multe inimi.

Horoscop 1 ianuarie 2021 pentru Gemeni

În anul care s-a încheiat, Gemenii au pornit pe multe căi noi, necunoscute, s-au aventurat în multe sensuri fără a ști foarte clar încotro merg, îmbătați de o dorință fantastică de nou, de aventură, de schimbare. Poate au luat și decizii impulsive, care nu au dat roadele scontate, ca atare, în prima zi din 2021 vor sta un pic pe gânduri ca să își dea seama ce ar fi putut face altfel.

Horoscop 1 ianuarie 2021 pentru Rac

Prima zi din an le inspiră Racilor sentimentul de mulțumire că au încheiat cu bine o etapă, că au lăsat în urmă ceva ce nu le mai era de folos, că au scăpat de o povară sau de o încărcătură mult prea mare pentru puterile lor. Acum, că au în față alte orizonturi, se simți mai siguri pe ei, mai stabili, pe un teren mult mai solid.

Horoscop 1 ianuarie 2021 pentru Leu

Leii au rămas cu unele răni deschise, din 2020, care au nevoie de oblojire, unele probleme nerezolvate, dar stiu ce au de făcut, au leacul în buzunar. Nu e un leac obișnuit, nu e deloc unul tradițional, nici vorbă să se vindece cu medici sau cu medicamente, ci tot ce au de vindecat în noul an are nevoie de puterea vindecătoare a energiei pozitive. Toarnă o doză imensă de energie pozitivă în tot ce au de făcut și va ieși ireproșabil!

Horoscop 1 ianuarie 2021 pentru Fecioară

Fecioarele privesc la anul care s-a terminat cu mintea limpede, cu claritate, cu o oarecare mulțumire pentru tot ce au învățat nou, pentru felul cum le-au rezolvat pe toate, pentru lecțiile pe care și le-au asumat. Au cunoscut oameni de la care au primit sfaturi și informații utile, mulți au contribuit la formarea lor mentală, intelectuală, ca și cum ar fi fost elevi la un curs al vieții.

Horoscop 1 ianuarie 2021 pentru Balanţă

Nativii din Balanță intră în noul an cu dorința de a-și schimba direcția în viață, de parcă ar dori pentru ei altceva. Vor o schimbare de energie, de decor, de culoare în viața personală, și aici se poți gândi la orice: o schimbare de domiciliu, de țară, de job, de preocupări personale, un copil, un partener, tot ce cred că le poate oferi lumea largă.

Horoscop 1 ianuarie 2021 pentru Scorpion

Noul an vine cu un aer proaspăt pentru Scorpioni, pentru că pornesc cu un sentiment de eliberare în gând, de joacă! E un copil acolo, în adâncul lor, pe care l-au cam sufocat cu poveri de om mare, și care anul acesta cere cu insistență să iasă la lumină, să se joace în voie. 

Horoscop 1 ianuarie 2021 pentru Săgetător

Săgetătorii devin mult mai atenți la familie și au sentimentul de apartenență la neamul din care fac parte, pentru că de acolo vin cele mai frumoase vești, evenimente, emoții, vorbe, sentimente. Nu contează nici banii, nici munca, nici relațiile, nici tot ce au strâns material vorbind în anul precedent, ci contează să vada pe cine au alături astăzi.

Horoscop 1 ianuarie 2021 pentru Capricorn

Capricornii încep să creadă în coincidențe, sincronicități, ciudățenii, mâna destinului, hazard. Au senzația că apar în calea lor o mulțime de semne care vor să le transmită ceva. Orice semn simbolic ce le pică în fața ochilor – forma unui nor pe cer, o pană pe haine, un cântec cu mesaj auzit la televizor, un nume scris pe un zid – toate acestea încearcă să le spună ceva, deci trebuie sa fie atenți la aceste semne subtile care ajung la ei pe diverse căi.

Horoscop 1 ianuarie 2021 pentru Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au o listă imensă de dorințe pe care aunt pregătiți să le materializeze punct cu punct. Nu trebuie sa le aștepte de la nimeni să le ofere plocon pe tavă, pentru că ei dețin toate instrumentele necesare de a-și transforma visele în realitate. Vor munci, desigur, dar tocmai pentru că știu că tot ce ating ei iese bine, se apucă să-și materializeze dorință cu dorință chiar de azi.

Horoscop 1 ianuarie 2021 pentru Peşti

Fiecare zi care vine are un rol în planurile Peștilor, deci pot fi convinși că totul va veni exact atunci când e mai bine pentru ei, ca într-un program perfect scris de niște forțe superioare. Destinul le va scoate în cale atunci când trebuie ceea ce le trebuie, deci să aibă încredere în soarta lor, în timp, în ce le este scris. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close