Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 1 MAI. Racii sunt suspicioși, Fecioarele au probleme în familie

HOROSCOP 1 MAI. Racii sunt suspicioși, Fecioarele au probleme în familie

HOROSCOP 1 MAI. Racii sunt suspicioși, Fecioarele au probleme în familie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
30 Apr 2019   •   21:26

HOROSCOP 1 MAI. Berbec

Şefii vă apreciază eforturile, dar vă dau să rezolvaţi probleme pentru care sunt potrivite cu totul alte persoane. Este de preferat să-i refuzaţi pentru a nu vă face din actualii prieteni viitori adversari.

HOROSCOP 1 MAI. Taur

Pe parcursul zilei este necesar să vă supravegheaţi cu atenţie reacţiile, deoarece puteţi intra foarte uşor în conflict cu toată lumea. Constrângerile la care sunteţi supus sunt însă cu adevărat stresante.

HOROSCOP 1 MAI. Gemeni

Calmul celor din jur vă influenţează pozitiv, cu toate că mai aveţi încă destule momente în care vă simţiţi debusolat. Cineva drag suferă şi vă străduiți să-l ajutați necondiționat. Îngrijiți-vă sănătatea.

HOROSCOP 1 MAI. Rac

Sunteţi foarte suspicios şi nu acordaţi celor care au greşit niciun fel de circumstanţe atenuante. Intervenţiile în favoarea acestora vă enervează şi mai tare. Seara o petreceți alături de prietenii dragi.

HOROSCOP 1 MAI. Leu

Astăzi depăşiţi situaţiile dificile cu multă dezinvoltură şi noroc. Aparent nu faceţi niciun efort şi sunteţi apreciat de toată lumea, chiar şi de adversarii declaraţi. Veți primi musafiri neanunțați.

HOROSCOP 1 MAI. Fecioara

Apar cu siguranţă încă de dimineaţă probleme inedite în viaţă familială. Cu toate că vă este contestată o parte din activitate, iar rezultatele sunt atribuite altora, vă declaraţi indiferent. Bani puţini.

Mai multe pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close