Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 martie 2021. Taurii rezolvă o problemă apăsătoare, Balanțele se vor afla în fața unei decizii importante

Horoscop 1 martie 2021. Taurii rezolvă o problemă apăsătoare, Balanțele se vor afla în fața unei decizii importante

Horoscop 1 martie 2021. Este o zi a deciziilor, a schimbărilor radicale pentru anumiți nativi sau a clarificărilor unor lucuri importante. Universul este alături de cei care știu bine ce își doresc în viață.

Horoscop 1 martie 2021. Taurii rezolvă o problemă apăsătoare, Balanțele se vor afla în fața unei decizii importante
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    28 Feb 2021   •   11:35

Horoscop 1 martie 2021 pentru Berbec

Profitați de această zi pentru a face o pauză și a vă gândi puțin la viitor și la lucrurile care vă interesează cu adevărat. Mai aveți timp să schimbați multe lucruri care nu vă plac. Ați putea începe o activitate cu totul nouă.

Horoscop 1 martie 2021 pentru Taur

Veți întâlni pe cineva care vă va oferi anumite soluții ale unor probleme importante - ați putea face un progres într-o chestiune care vă interesează. Simțiți că aveți nevoie de resurse pentru a duce la capăt ce v-ați propus, iar astrele vă sunt alături.

Horoscop 1 martie 2021 pentru Gemeni

Strategia dvs. de a vă sustrage de la o corvoadă sau o situație neplăcută nu este văzută cu ochi buni. Va trebui să strângeți din dinți și să va achutați onorabil pentru a ține fruntea sus.

Horoscop 1 martie 2021 pentru Rac

Deși felul vostru de a fi este de obicei calm, mai puțin expansiv, astăzi veți avea tendința să vă manifestați ceva mai exuberant și să antrenați în această situație și pe cineva apropiat. Nu vă asumați riscuri inutile.

Horoscop 1 martie 2021 pentru Leu

O zi deosebit de plăcută pentru că reușești în sfârșit să depășești un test emoțional și nu îți va lipsi energia pentru a o arăta inclusiv față de o persoană care ți-a fost ostilă. Din punct de vedere mental, vei simți o mare liniște și fericire.

Horoscop 1 martie 2021 pentru Fecioară

Vă reîncărcați bateriile și simțiți cum Universul complotează cu voi și nimeni nu vă întrerupe de la ceea ce decideți să faceți. Dacă veți alege să stați acasă, nu vă veți plictisi dacă vă ca ține companie o carte bună sau un film captivant.

Horoscop 1 martie 2021 pentru Balanţă

Credeți sau nu, aveți ocazia să o luați de la zero într-o anumită chestiune. Dacă aveți ceva neterminat la job, trageți aer în piept și duceți totul la capăt. Nu e momentul să stați cu mâinile încrucișate - acționați!

Horoscop 1 martie 2021 pentru Scorpion

Astăzi găsiți mai multe motive pentru a face un pas înainte și vă întrebați ce să faceți cu o relație în care apar prea multe dezacorduri. Poate că un timp rezonabil despărțiți vă va ajuta destul de mult să înțelegeți ceea ce ar trebui să faceți.

Horoscop 1 martie 2021 pentru Săgetător

O anumită parte a lumii voastre interioare, poate cea mai spirituală, se extinde astăzi și vă veți simți ca într-o călătorie în care căutați tot felul de răspunsuri Țineți cont de faptul că toate sunt în interiorul vostru și acolo le veți găsi cu adevărat.

Horoscop 1 martie 2021 pentru Capricorn

Dacă obișnuiți să faceți sport doar la sfârșit de săptămână, fiți foarte atenți și nu vă aruncați la eforturi prea mari sau la doborârea vreunui record deoarece există risc de rănire. Un pic mai mult precauție.

Horoscop 1 martie 2021 pentru Vărsător

Nu veți suporta să vi se spună ce să faceți și acest lucru poate duce la o anumită tensiune cu partenerul sau familia. Spiritul tău ceva mai rebel iese la iveală. Profită de el, însă, nu numai pentru a te certa sau impune, ci și pentru a-ți atinge anumite obiective importante.

Horoscop 1 martie 2021 pentru Pești

Dacă simțiți că o relație se apropie de final, trebuie să fiți optimiști și să vă gândiți că trecutul nu este o povară și că ceea ce contează este prezentul. Fiți deschiși, vorbiți cu acea persoană și lamuriți care e starea de fapt.

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close