Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 iunie 2020. Gemenii sunt foarte fericiți. Taurii au probleme la locul de muncă

Horoscop 10 iunie 2020. Gemenii sunt foarte fericiți. Taurii au probleme la locul de muncă

Horoscop 10 iunie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de miercuri.

Horoscop 10 iunie 2020. Gemenii sunt foarte fericiți. Taurii au probleme la locul de muncă
Sursa foto: Pixabay
09 Iun 2020   •   15:55

Berbec - Dragoste: Tu și partenerul sunt pe aceeași lungime de undă intelectual vorbind, dar în dormitor este o poveste diferită. Sănătate:În ceea ce privește sănătatea, mențineți dieta sub control, deoarece ai tendința să iei puțin în greutate. Vizite mai frecvente la sală ar ajuta și ele! Carieră: La locul de muncă vei lucra dublu, din cauza absenței unui coleg.

Taur - Dragoste: Nu veți ezita să schimbați anumite obiceiuri, mai ales dacă relația ta s-a scufundat în rutină. Sănătate: Uranus îți garantează multă energie, dar s-ar putea să ai riscuri de alergii, insomnie sau un ritm cardiac crescut. Carieră: Aveți probleme de timp la muncă, proiectele se pot opri la jumătatea drumului.

Horoscop 10 iunie 2020. Zodia care are o zi fabuloasă

Gemeni - Dragoste: O zi foarte bună în ceea ce privește relația ta. Viața ta sentimentală este pe drumul cel bun. Sănătate: Ești într-o dispoziție atât de fericită și bună! Nu îți poți aminti ultima dată când s-a întâmplat asta. Carieră: Ați putea primi o ofertă interesantă care vă face să vă reconsiderați obiectivele profesionale actuale.

Rac - Dragoste: Simți că faci lucrurile de unul singur, cu bună credință, desigur, dar nu vei fi în largul tău cu acest concept. Sănătate: Vei încerca să îți asumi un comportament sigur și responsabil, pentru a-ți cultiva bunăstarea. Carieră: Trebuie să demonstrezi de ce ești capabil.

Leu - Dragoste: Partenerul tău s-a îndrăgostit de simțul umorului și reușești să îl surprinzi plăcut. Sănătate: Te lupți să-ți ții capul la suprafață. Relaxați-vă cu niște uleiuri esențiale. Carieră: Munca în echipă este cheia de azi, așa că ar fi bine să te gândești la abilitățile tale de comunicare.

Fecioară - Dragoste: Vrei să găsești un echilibru cu partenerul tău și vei ajunge acolo fiind sincer și afectuos cu partenerul tău. Sănătate: Aveți mai multă energie și vă simțiți mai optimisti. Carieră: Saturn în acest sector, ar putea arunca o cheie în planurile tale. Anumite proiecte vor fi întârziate.

Balanță - Dragoste: Viitorul relației tale  pare mult mai luminos decât a fost în ultima vreme. Sănătate: Corpul tău este disperat după odihnă! Nu te mai suprasolicita. Carieră: Încet, dar sigur ești capabil să-ți creezi un nume la locul de muncă.

Scorpion - Dragoste: Ai dori să ai fidelitate și plăcerea rafinată, deoarece cauți stabilitate. Vei fi dinamic. Sănătate: Evitați să vă pierdeți energia și să păstrați un echilibru. Carieră: Viața profesională va fi plină de satisfacții, mai ales dacă vă asumați riscuri.

Horoscop 10 iunie 2020. Zodia care are probleme în cuplu

Săgetător - Dragoste: Cu siguranță, tu și partenerul tău ai multe de discutat astăzi. Sănătate: Prea multă mâncare și prea puțin exercițiu fizic au influențat negativ parcusul tău. Ai luat ceva kilogram în plus. Urmărește ce pui pe farfuria ta! Carieră: Te descurci bine cu colegii tăi, iar cerul este din nou curat în sectorul tău profesional.

Capricorn - Dragoste: Tensiunile și argumentele sunt din ce în ce mai mari. Sănătate: Aveți suficient timp liber pentru a face exerciții fizice în aer liber. Carieră: Cu Jupiter și Pluto în zodia ta, te vei simți foarte implicat în meseria ta. Ești foarte preocupat să faci totul bine.

Vărsător - Dragoste: Tu și partenerul tău adoră să vă implicați în noi proiecte. Sănătate: Grija mai mare de tine. Asta este prioritatea ta. Caerieră: Vrei să te simți cât de bine poți! Planetele îți pun răbdarea la încercare.

Pești - Dragoste: Amândoi vreți să țineti o persoană la distanță, pentru că vă face rău. Sănătate: Nu te poți concentra, iar energia ta va scădea. Carieră: Dacă lucrați din greu pentru un caz sau pentru a accepta un proiect, este posibil ca lucrurile să nu meargă înainte.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close