Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 iunie. O zodie este într-o relație complicată cu banii

Horoscop 10 iunie. O zodie este într-o relație complicată cu banii

Horoscop 10 iunie. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 10 iunie. O zodie este într-o relație complicată cu banii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Iun 2020   •   19:31

Horoscop Berbec

Tendinţa de a fi mult mai critici cu cei din jur, mai ales în ceea ce priveşte implicarea acestora în activităţile voastre, se accentuează exagerat. Sunteţi decis să nu renunţaţi la o călătorie profesională.

Horoscop Taur

Noua situaţie profesională poate aduce o mai bună ancorare în realitate, un pragmatism pronunţat, dar din păcate şi mai puţine câştiguri. Partenerul de viaţă este prea pretențios pentru un buget aşa de mic.

Horoscop Gemeni

Astăzi sunteţi mai meticuloşi, mai pretenţioşi şi mult mai critici. Toate afacerile demarate împreună cu prietenii, cărora le apreciaţi diplomaţia şi ideile, au mult mai mari şanse de reuşită. O zi excelentă.

Horoscop Rac

Apar mult mai multe prietenii şi o disponibilitate bună de a vă înţelege partenerii de afaceri. Aveţi o mare influenţă asupra colegilor, pe care îi manevraţi fără jenă, doar pentru beneficiile proprii.

Horoscop Leu

Este posibilă o mai bună afirmare socială, dar şi situaţii care implică unele decepţii financiare. Astrele vă avertizează că pot apărea certuri şi o rupere totală de relaţii cu cei care nu vă acceptă.

Horoscop Fecioară

Din dorinţa de a le arată tuturor cât de capabil sunteţi, faceţi eforturi profesionale imense. Este adevărat că dispuneţi de o energie vitală ieşită din comun şi de capacitate de convingere. Fiți precaut!

 Horoscop Balanță

În această perioadă există riscul de a fi expuşi pierderilor financiare. Relaţiile profesionale sunt stabile cu partenerii de afaceri. În continuare reușiți să mediați orice fel de conflicte personale.

Horoscop Scorpion

Astăzi trebuie evitată tendinţa de a lua decizii rapide, fără cea mai mică şi necesară analiză, mai ales în ceea ce priveşte alegerea noilor parteneri sau colaboratori. Dați dovadă de un altruism exagerat.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close