Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 11 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii au succes financiar. Peştii se bucură de momente romantice

Horoscop 11 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii au succes financiar. Peştii se bucură de momente romantice

Horoscop 11 martie 2021, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Ideile bune şi comunicarea cea mai valoroasă se realizeză până în prânz aşa că ar fi bine să ne programăm întâlnirile în prima parte a zilei.

Horoscop 11 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii au succes financiar. Peştii se bucură de momente romantice
de Maria Zărnescu    |    11 Mar 2021   •   08:42

Horoscop 11 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbec, întâlniri cu prietenii, vorbe frumoase, dar şi idei grozave. Se cheltuie ceva bani şi timp şi energie pentru lucrurile şi socializările acestea, dar merită.

Horoscop 11 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Taur, până în prânz iau decizii şi discută lucruri foarte importante cu persoanele din ierarhie şi lucrul acesta duce la orientări foarte bune în munca lor.

Horoscop 11 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni poate fi o zi în care primesc nişte invitaţii. Veşti bune, dar şi invitaţii şi poate că unii deja fac preparative pentru o călătorie sau o întâlnire importantă.

Horoscop 11 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii au o zi cu multe conlucrări cu o altă persoană cu care trebuie să ajungă la un numitor comun, mai ales dacă primesc nişte sugestii sau invitaţii neaşteptate şi soluţii neaşteptate pe care trebuie să le integreze în pachetul lor de muncă.

Horoscop 11 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, popularitate mai ales până în prânz. Au parte de întâlniri foarte spumoase. Pentru după-amiază, atenţie la sănătate sau la oboseala acumulată.

Horoscop 11 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioară, ziua aduce multă vervă, elan, entuziasm, iar după-amiază primesc felicitări. Sunt apreciate, complimentate şi văzute drept persoane importante. 

Horoscop 11 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe este o zi foarte creativă şi foarte frumoasă, mai ales sub aspect intelectual, al ideilor care pot fi puse în practică pe parcursul zilei. 

Horoscop 11 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii ajung la capătul unui demers cu care s-au ocupat în ultimele zile. Au pachetul întreg aşa că au finalitatea unui demers sau a unei activităţi pe care o desfăşoară acum. 

Horoscop 11 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, drumuri sau întâlniri foarte frumoase, în care conectează oameni, idei, asamblează nişte lucruri la care au tot muncit în ultima vreme şi au totul pregătit următoarele etape. 

Horoscop 11 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au succes financiar, mai ales în prima parte a zilei, sau ştiu cum să ajungă la bani şi prind aceste mecanisme financiare importante.

Horoscop 11 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt foarte energici şi animaţi de idei noi şi banii vin de pe urma acestor idei noi la final de zi. 

Horoscop 11 martie 2021. Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti vorbim de inspiraţie sau pur si simplu o intuiţie foarte bună după care se ghidează în prima parte a zilei, de care ţin cont. Se anunţă un final de zi foarte romantic.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close