Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 12 FEBRUARIE. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!

HOROSCOP 12 FEBRUARIE. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!

Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
11 Feb 2020   •   23:59

Berbec

Se anunță o zi plină de energie pozitivă și, prin urmare, de activități pe care nu le-ai mai făcut în trecut. Încerci tot felul de lucruri noi și te bucuri din plin de compania prietenilor.

Taur

Petreci mult timp în casă și te ocupi de redecorări sau pur și simplu de activități care țin de gospodărie. Pe de altă parte, este posibil să apară un conflict un un membru al familiei pe un subiect delicat.

Gemeni

Simți nevoia să stai departe de casă. Vrei să te plimbi cât mai mult, chiar dacă nu se pune problema să părăsești orașul. Spre finalul zilei începi să acorzi mai multă atenție treburilor care țin de casă.

Rac

Primești vești bun pe plan financiar și reușești să te gândești la cadourile pe care urmează să le faci persoanelor apropiate din viața ta fără pic de anxietate. Pe de altă parte, încearcă să stai departe de bârfă.

Leu

Energia, optimismul și încrederea în propria persoană sunt alături de tine pe tot parcursul zilei. În plus, te bucuri de compania persoanelor importante din viața ta și petreci momente romantice alături de partenerul de cuplu.

Fecioară

Petreci mult timp singur, în confortul oferit de propria locuință. Te bucuri de liniște și relaxare și chiar reușești să te reconectezi cu propria persoană și să elimini stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima perioadă.

Balanță

Chiar dacă vă doriţi să vă izolaţi din punct de vedere social, prietenii vă conving să petreceți puțin timp împreună. Astăzi astrele vă sfătuiesc să discutați  despre problemele care vă frământă.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close