Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 13 martie 2021. Taurii au parte de veşti bune. Scorpionii se vor bucura de o noapte cu adevărat specială

Horoscop 13 martie 2021. Taurii au parte de veşti bune. Scorpionii se vor bucura de o noapte cu adevărat specială

Horoscop 13 martie 2021. Taurii primesc veşti bune de la locul de muncă. Scorpionii se vor bucura de o seară plină de romantism alături de persoana iubită.

Horoscop 13 martie 2021. Taurii au parte de veşti bune. Scorpionii se vor bucura de o noapte cu adevărat specială
Sursa foto: Pexels
de Georgiana Adam    |    12 Mar 2021   •   14:58

Horoscop 13 martie 2021 pentru Berbec

Puterea  interioară  vă permite să clarificaţi ceva despre care nu aţi avut nimic clar despre o persoană care te interesează mult. O conversație cu respectiva persoană vă va deschide mintea către o realitate incontestabilă. Acceptaţi circumstanțele.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Taur

Veți găsi cu o mulțime de soluții mici probleme legale sau economice apărute în mod neașteptat. Noaptea vă veți bucura că le-ați rezolvat și vă veţi lăuda cu această reuşită persoanelor apropiate.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Gemeni

Urmaţi o cale greșită într-o chestiune de familie în care nu doriţi să daţi înapoi, sau nu vreţi să recunoaşteţi că ai făcut o greșeală. Poate că atunci când veți afla, va fi prea târziu. Acționați cât mai curând posibil.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Rac

O trădare vă așteaptă, cineva apropiat vă poate arăta că nu e atât de demn de încredere. Dacă astăzi sunteți alături de un grup de oameni, observați cu atenție gesturile și cuvintele deoarece acestea vă vor spune multe adevăruri. Aveți grijă la prietenii falși!

Horoscop 13 martie 2021 pentru Leu

Vă veți bucura de un eveniment special. Fie că este vorba de muzică, cinema sau spectacol. Va fi un moment bun pentru a râde și a vă simți confortabil în compania cuiva pe care îl apreciați cu adevărat.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Fecioară

Îți eficientizezi timpul mai mult și este o idee bună. Oferă-ți timpul liber și chiar alege să nu faci nimic în seara asta, doar odihnește-te sau joacă un joc cu prietenii. Să înceapă distracția!

Horoscop 13 martie 2021 pentru Balanță

Veți avea o experiență care va însemna un pas înainte în mai multe domenii, dar mai ales emoțional. Ceea ce veți descoperi vă face să regândiți multe lucruri despre voi și adevăratele voastre dorințe. Nu ar trebui să vă pese ce gândesc alții. 

Horoscop 13 martie 2021 pentru Scorpion

Nu este exclus ca astăzi să existe întâlniri sau aventuri în care veți intra fără să vă gândiți prea mult. Nu este nimic greșit dacă nu pierzi controlul și acționezi responsabil, atâta timp cât îți dai voie să fii liber.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Săgetător

Comunicarea în cuplu nu va fi ușoară deoarece vor exista dorințe sau planuri opuse care nu sunt pe placul amândurora. Trebuie să cedați pentru că altfel veți începe foarte prost weekendul. Încercați să vă reduceți așteptările și bucurați-vă de ceea ce aveți.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Capricorn

Aţi avut parte de o săptămână stresantă. Weekendul îl veţi petrece într-un mediu relaxant, precum la munte sau în braţele persoanei iubite. S-ar putea să aveţi parte de o surpriză plăcută, în special seara. Încercaţi să faceţi tot ce ţine de voi pentru a lăsa grijile pentru săptămâna viitoare. 

Horoscop 13 martie 2021 pentru Vărsător

Încercaţi să fiţi foarte atenţi la persoanele care vă complimentează. Intenţiile lor s-ar putea să nu fie tocmai bune, mai ales dacă afirmaţiile sunt făcute în mediul online. Rezervă-ţi timp pentru tine, în special dacă vrei să îţi încarci bateriile.

Horoscop 13 martie 2021 pentru Peşti

A venit momentul să aveţi mai multă grijă de voi şi în special de organismul vostru. Evitaţi excesele şi mai ales încercaţi să nu faceţi efort peste măsură. Rămâneţi calmi indiferent de situaţie şi menţineţi o energie pozitivă. 

×
Subiecte în articol: Horoscop martie
Parteneri
Horoscop Echinocțiul de toamnă 2023: Succes şi provocări
x close