Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 decembrie 2021. Taurii sunt calmi, Săgetătorii se simt epuizați

Horoscop 14 decembrie 2021. Taurii sunt calmi, Săgetătorii se simt epuizați

Horoscop 14 decembrie 2021. Astăzi, nativii zodiei Leu trebuie să fie răbdători, în timp ce nativii zodiei Balanță trebuie să-și urmeze instinctul.

Horoscop 14 decembrie 2021. Taurii sunt calmi, Săgetătorii se simt epuizați
Sursa foto: Unsplash.com | mahdi chaghari
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Dec 2021   •   15:00

Horoscop 14 decembrie 2021 pentru Berbec

Criticile primite nu te vor afecta pentru că știi că persoana care o face a simțit întotdeauna o anumită invidie pentru realizările tale sau pentru felul tău de a aborda ceva. Nu te poți abține, fiecare este liber să gândească ce vrea, așa că ar trebui să-l ignori.

Horoscop 14 decembrie 2021 pentru Taur

Multe lucruri se vor reuni astăzi, astfel încât să poți avea o zi perfectă, plină de calm și liniște. Profită de ocazie să faci ceea ce îţi place şi acum o poţi face fără grabă.

Horoscop 14 decembrie 2021 pentru Gemeni

Trebuie să fie clar că un membru din familie este de partea ta chiar dacă ai ales un alt drum și aceasta este alegerea ta. Dar totuși, trebuie să reflectați asupra obligațiilor dumneavoastră. Caută abordarea cuiva din trecut pentru a colabora.

Horoscop 14 decembrie 2021 pentru Rac

Veți crede că este timpul să culegeți ceea ce s-a semănat în multe privințe și este adevărat, pentru că cineva îți arată afecțiunea și disponibilitatea de a fi alături de tine dacă ai nevoie. Poate fi cineva pe care îl cunoști puțin sau un vecin, dar asta nu contează.

Horoscop 14 decembrie 2021 pentru Leu

Ai un vis și vrei să devină realitate cât mai curând posibil și vei face tot posibilul pentru a-l îndeplini. Dar trebuie să ai răbdare în multe aspecte și să aștepți ocazia fără să-ți pierzi speranța. Poate cineva îţi va oferi o şansă între timp.

Horoscop 14 decembrie 2021 pentru Fecioară

Îți pare rău pentru cineva pe care îl vezi că are un timp destul de regulat și care are o situație complicată. Este foarte bine că susții acea persoană cât poți de mult, deoarece generozitatea readuce generozitate și emoții pozitive.

Horoscop 14 decembrie 2021 pentru Balanţă

Nu o faceţi nepoliticos, dar astăzi vei avea mare dreptate dacă îi ceri familiei respect pentru deciziile tale. Dacă acea decizie se întâmplă să plece din locul tău obișnuit pentru că destinul tău te duce în acel loc, trebuie să-ți urmezi instinctul.

Horoscop 14 decembrie 2021 pentru Scorpion

Există o influență pozitivă în apropiere pe plan spiritual sau emoțional. Toată acea parte din tine va fi în creștere astăzi și vei putea învăța lecții care te vor umple de energie pozitivă. Există cineva înțelept care te învață niște lecții foarte importante.

Horoscop 14 decembrie 2021 pentru Săgetător

S-ar putea să te simți puțin epuizat din cauza veștilor proaste sau a pesimismului general în jurul tău, dar să te predai în fața asta nu este o opțiune pentru tine, deoarece ai atât de multe lucruri de făcut și nu poți pierde niciun minut. Vei trece peste.

Horoscop 14 decembrie 2021 pentru Capricorn

Nu face nimic ieșit din comun în fața celorlalți. Jocul de a fi extravagant nu merge cu tine, pentru că cineva ar putea simți o mare surpriză pentru comportamentul tău și să-ți ceară explicații. Fii atent cu toate acestea.

Horoscop 14 decembrie 2021 pentru Vărsător

Ai luat o decizie în urmă cu ceva timp pe care acum o vezi ca pe o greșeală. Poate că a fost, dar ceea ce trebuie să faci este să înveți din acea greșeală și să nu o mai faci. Dacă te ierți și vei începe de la zero, totul va decurge mult mai bine.

Horoscop 14 decembrie 2021 pentru Peşti

Vei fi destul de optimist deşi nu vei putea face ceea ce ţi-ai dorit, dar vei începe să te gândești cum să profiți la maximum de ceea ce poți face. Unii oameni așteaptă planurile și ideile tale.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close