Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 14 februarie 2019. Zodia care se află în faţa unei ispite

HOROSCOP 14 februarie 2019. Zodia care se află în faţa unei ispite

HOROSCOP 14 februarie 2019. Zodia care se află în faţa unei ispite
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    13 Feb 2019   •   17:28

Horoscop Vărsător.  Puterea, supremaţia, succesul – toate pot fi doar o iluzie dacă nu le exerciţi în cele mai potrivite formă. A o face pe şeful, a ridica tonul fără motiv, a încerca să-i domini pe ceilalţi printr-o atitudine de despot nu sunt cele mai adecvate căi de a-ţi demonstra valoarea, unicitatea sau supremaţia ca atare nu te folosi de aceste arme! Tu poţi arăta că eşti cel mai bun şi prin alte metode, nu prin cele bazate pe infatuare sau intimidare. Dacă o faci pe durul cu cei din jurul tău, poate câştigi o bătălie acum, pe moment, dar nu înseamnă că i-ai convins că puterea e la tine. E bine să-ţi vezi serios de treaba ta fără a căuta neapărat să ţi se dea dreptate sau să te afli doar pe primul loc: nimeni nu rămâne prea mult timp în frunte, deci nu asta contează!

Horoscop Pești.  Te simţi exclus dintr-o activitate şi toate încercările tale de a te integra, par să nu dea roade. Decât să suferi şi să te simţi dat la o parte, alungat, neluat în seamă, mai bine te-ai gândi ce anume îi face pe ceilalţi să te ţină la distanţă. Poate chiar nu te priveşte acel lucru, nu ai nimic în comun cu acea activitate, sau poate nu a venit încă momentul să te alături şi tu. Nu o lua atât de personal, cum că cineva ar avea ceva cu tine, pentru că nu e deloc aşa. Foloseşte timpul pe care-l ai la dispoziţie pentru alte treburi, pentru că va veni şi ziua când vei fi invitat să te alături şi, dacă nu vei fi disponibil, iar vei suferi că nu poţi participa.

Horoscop Berbec.  Te bazezi pe persoana iubită întru totul, aproape că depinzi de ea, dând astfel dovadă de o imensă încredere în ceea ce spune, face sau oferă. Ştii că şi el pune accent pe ajutorul tău, şi el are nevoie de compania ta în tot ce face, dar la tine a devenit un fel de sevraj, de parcă nu ai putea sta o zi fără cel drag aproape. Azi resimţi o energie nouă în relaţia voastră, ca şi cum v-aţi apropiat şi mai mult, relaţia s-a legat şi mai profund, semn că aţi depăşit cu bine o serie de lecţii şi acum, vă cunoaşteţi mai bine unul pe altul. Formaţi un tandem foarte închegat ce îşi va arăta de acum de multe ori puterea!

Horoscop Taur.  Mai bine taci şi faci, fără să spui tuturor ce intenţii ai, ca nu cumva să generezi în jurul tău critici care ţi-ar putea tăia elanul. Sunt momente în care e mai bine să păstrezi pentru tine planurile pe care vrei să le ridici, ori din superstiţie, după ideea că dacă spui ce doreşti, nu se mai îndeplineşte, ori ca să nu atragi în calea ta o serie de hopuri puse de invidioşi, răutăcioşi, inamici care nu vor să te lase să ajungi acolo unde ţi-ai propus. În situaţia de faţă, cel mai bine e să stai în banca ta, să-ţi vezi de ceea ce ai început să construieşti şi să te lauzi cu reuşita ta abia după ce ai dus-o complet la capăt. Păstrează discreţia şi urmează-ţi visul!

Horoscop Gemeni.  Ai mare grijă la ceea ce faci, pentru că eşti în faţa unei ispite care îţi poate cauza mari prejudicii de imagine sau de moralitate. Chiar dacă tu eşti, din fire, un om cinstit, care nu urmează decât căile corecte, azi ai putea fi împins de la spate de un inamic care te prinde într-un moment sensibil şi te convinge să faci ceva împotriva principiilor tale morale. Nici ţie nu-ţi vine a crede cum de i-ai putut pica în plasă, făcând ceva ce altădată ai fi respins cu fermitate. Tocmai pentru că ştii că ceea ce te pune acesta să faci e contrar eticii sau deontologiei tale, nu te abate de la calea cea dreaptă şi fă totul cum se cade, luând măsuri şi împotriva celui care te îndeamnă să calci strâmb.

Continuarea pe acvaria.com.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close