Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 februarie 2021. Berbecii se îndrăgostesc la prima vedere, Racii sunt foarte sensibili

Horoscop 14 februarie 2021. Berbecii se îndrăgostesc la prima vedere, Racii sunt foarte sensibili

Horoscop 14 februarie 2021. De Ziua Îndrăgostiţilor, Berbecii se îndrăgostesc la prima vedere, în timp ce Racii sunt foarte sensibili.

Horoscop 14 februarie 2021. Berbecii se îndrăgostesc la prima vedere, Racii sunt foarte sensibili
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    13 Feb 2021   •   15:17

Horoscop 14 februarie 2021 pentru Berbec

De obicei te îndrăgostești la prima vedere, deși uneori pasiunea inițială nu durează mult. Iubirea ta perfectă este cea care nu are complicații, care îți oferă stabilitate și confort, așa că, astăzi, cel mai bun mod de a sărbători Ziua Îndrăgostiților va fi în cel mai tradițional stil posibil.

Horoscop 14 februarie 2021 pentru Taur

Nu poți să nu fii un romantic, un visător și foarte sentimental fără speranță. Ești, de asemenea, senzual, afectuos și posesiv, mereu în căutarea siguranței. Îți plac relațiile serioase și îți protejezi partenerul prin gros și subțire, chiar dacă el nu este prea de acord. Astăzi trebuie să încercați să luați în considerare aceste dorințe mai mult, el poate avea grijă de el însuși.

Horoscop 14 februarie 2021 pentru Gemeni

Ești îndrăgostit să fii îndrăgostit și, de fapt, ai un magnetism de neegalat pentru sexul opus, care te vede ca pe ceva de neatins. Și toate acestea vor fi îmbunătățite în următoarea perioadă. Omul tău ideal trebuie să fie atât amuzant și inteligent.

Horoscop 14 februarie 2021 pentru Rac

Ești foarte pasionat și îți plac relațiile bine definite structurate și angajate. Dar ești, de asemenea, foarte sensibil și oarecum fragil, de aceea te gândești atât de mult la asta înainte de a accepta o persoană alături de tine pentru că ai nevoie de multă afecțiune și tandrețe.

Horoscop 14 februarie 2021 pentru Leu

Ești înaintea vremurilor și îți vine greu să te îndrăgostești, deși cauți necontenit dragostea și asta te face să pari puțin instabil. Chiar dacă ești interesat de cineva și ești atât de pasionat, nu îți place să îţi faci relaţia publică. Păstrați asta pentru voi şi totul va fi bine. Distraţi-vă cu persoana pe care o aveţi alături.

Horoscop 14 februarie 2021 pentru Fecioară

Ești fericit și emani simpatie din toți porii tăi și tocmai asta îi ceri și persoanei de lângă tine. Îți plac relațiile informale, flexibile și, mai presus de toate, acestea îți oferă libertatea de care ai nevoie, aceeași pe care o oferi și tu. De aceea, probabil că sunteți mai mult în aventuri scurte decât în ​​relații lungi, deși, dacă sunteți cu adevărat prins de cineva, aţi putea face un compromis.

Horoscop 14 februarie 2021 pentru Balanţă

Viața ta amoroasă tinde acum să se stabilizeze și cauți posibilitatea unei relații de durată dacă nu o ai deja. O persoană romantică și seducătoare te câștigă și îți place și armonia și frumusețea ei. Datorită imaginaţiei cu care sunteţi înzestraţi, astăzi puteţi concepe planul ideal pentru a sărbători o zi de dragoste cu partenerul de viaţă.

Horoscop 14 februarie 2021 pentru Scorpion

Trăiți o etapă de stabilitate, poate fără un partener formal, deoarece nu vă place să vă complicați viața cu iubiri neimportante. Cu toate acestea, ești profund romantic, deși la prima vedere poți părea lipsit de emoție. De obicei nu te îndrăgostești și îți este greu să realizezi că iubești pe cineva, dar când o faci, ești foarte pasional.

Horoscop 14 februarie 2021 pentru Săgetăror

Iubeşti cu repeziciune și nu-ți place să faci sacrificii mari pentru dragoste. Încerci să fii fericit fără stres și de aceea se întâmplă des să te desparţi şi să începi noi relaţii. Lăsaţi-vă purtaţi de viaţă şi mergeţi pe propria intuiţie, însă fiţi atenţi la acea persoană care vă va "pune capac".

Horoscop 14 februarie 2021 pentru Capricorn

Nu vă grăbiți, dacă dragostea nu a sosit încă, este foarte aproape. Și dacă ai deja acea persoană care te face să te îndrăgostești zilnic, ia-o uşor, nu te grăbi, savurând fiecare dintre pașii acestei relații. Căutaţi în partenerul vostru un om discret şi amabil, dar care să şi posede calităţile pe care voi nu le aveţi, astfel încât să vă completaţi.

Horoscop 14 februarie 2021 pentru Vărsător

Succesul pe care îl aveți în viaţa profesională vă ţine departe de partenerul de viaţă și acesta este tocmai efectul pe care doriți să îl obțineți, uneori inconștient. Alegerea cuvintelor şi modul tău de comunicare sunt cele mai bune arme pentru a cocheta și a te îndrăgosti de oricine îți propui. Te afli într-un ciclu de perspective imbatabile în acest domeniu și într-un moment perfect pentru relații serioase, deși, în realitate, preferi o prietenie bună decât o iubire "rea".

Horoscop 14 februarie 2021 pentru Peşti

Te afli într-o perioadă excelentă pentru dragoste. Acum puteți rezolva orice situație dificilă pe care ați trăit-o. Ești foarte romantic și visător, nu te-ai săturat să-ți cauți prințul fermecător, dragostea vieții tale. Nu-ți plac oamenii cu mintea îngustă și vrei ca partenerul tău să fie tolerant și să aibă o viziune profundă asupra lucrurilor, chiar dacă uneori îți lipsește asta.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close