Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 14 februarie. Gemenii au parte de surprize de Valentine's Day. Leii trebuie să facă schimbări în viața lor

HOROSCOP 14 februarie. Gemenii au parte de surprize de Valentine's Day. Leii trebuie să facă schimbări în viața lor

HOROSCOP Iată care sunt previziunile astrale pentru Ziua Îndrăgostiților:

HOROSCOP 14 februarie. Gemenii au parte de surprize de Valentine's Day. Leii trebuie să facă schimbări în viața lor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Feb 2020   •   10:00

HOROSCOP Berbec

Fii atent la ce declari în fața colegilor de muncă, pentru că ai tendința de a exagera, critica sau chiar de a minți pentru a-ți clădi o reputație falsă, însă riști să fii repede prins. Folosește-ți intuiția!

HOROSCOP Taur

Astăzi ai idei creative și inspirate. Este momentul să citeşti acele cărți care ți-au atras mai demult atenția. Cultura generală se poate azi îmbogăți cu noi cunoștințe ce se vor dovedi de folos mai târziu.

HOROSCOP Gemeni

Partenerul îţi pregăteşte astăzi o surpriză, poate o excursie într-un loc preferat. În această perioadă este indicat să încerci să recâştigi încrederea oamenilor importanți din viața ta, pentru viitorul tău.

HOROSCOP Rac

S-ar putea să începi o nouă etapă din viață. E posibil să primeşti o propunere de colaborare, îți vei găsi un loc nou de muncă sau vei primi noi provocări la muncă. O zi bună din punct de vedere financiar.

HOROSCOP Leu

Ai un program încărcat, cu multă alergătură. Dacă ești singur, o nouă idilă este pe cale să se lege. Încearcă să nu i te împotrivești. Vrei să faci o schimbare în planurile tale de viitor, iar astrele te susţin.

HOROSCOP Fecioară

Nervozitatea te poate împiedica să iei deciziile potrivite, deși este o zi care predispune la succes material. Încearcă să vezi situațiile şi dintr-o altă perspectivă. Ai un proiect pe care unii îl vor comenta răutăcios.

HOROSCOP Balanţă

Legăturile de prietenie care nu îți aduc nicio satisfacție sau bucurie se pot rupe astăzi. În locul lor vor veni alte ființe care te vor propulsa profesional, spiritual şi social. Crezi mai departe în visele tale.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Noi vouchere și ajutoare pentru români! Anunțul lui Boloș
x close