Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 ianuarie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti, Săgetătorii trec printr-o pasă proastă

Horoscop 14 ianuarie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti, Săgetătorii trec printr-o pasă proastă

Horoscop 14 ianuarie 2021. Nativii din zodia Scorpion au o mare şansă de a se îndrăgosti, în timp ce Săgetătorii trec printr-o pasă mai proasă, dar care va trece în scurt timp.

Horoscop 14 ianuarie 2021. Scorpionii se pot îndrăgosti, Săgetătorii trec printr-o pasă proastă
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    13 Ian 2021   •   13:30

Horoscop 14 ianuarie 2021 pentru Berbec

Identificaţi persoana care v-a oferit cele mai bune sfaturi atunci când a venit vorba despre situaţia voastră financiară. În caz de nevoie, veţi şti unde să apelaţi pentru ajutor. Astăzi este o zi potrivită pentru a vă prioritiza nevoile. Nu este vorba despre tratamente extravagante sau achiziţii scumpe, ci de acele lucruri simple care vă aduc fericirea, cum ar fi o plimbare în parc.

Horoscop 14 ianuarie 2021 pentru Taur

Atunci când vă aflaţi la o răscruce de drumuri sau aveţi întrebări referitoare la relaţia cu o persoană foarte apropiată, gândiţi-vă dacă merită. În momente de linişte veţi găsi răspunsurile la toate întrebările. Amintiţi-vă că este în regulă să faceţi greşeli. Până la urmă, suntem oameni. Testul suprem pentru voi este să recunoaşteţi atunci când greşiţi.

Horoscop 15 ianuarie 2021. Gemenii primesc o propunere neaşteptată, Racii sunt norocoşii zilei

Horoscop 14 ianuarie 2021 pentru Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru Gemeni să îşi recunoască sentimentele pentru alte persoane. Nu aţi fost niciodată persoane care să respecte regulile ca la carte aşa că nu este cazul să vă ajutaţi comportamentul în funcţie de ce vă spun prietenii sau familia. Adevărul vă va elibera. Tot astăzi este foarte potrivit să vă cereţi scuze de la acele persoane faţă de care aţi greşit.

Horoscop 14 ianuarie 2021 pentru Rac

Este momentul să mulţumiţi tuturor celor care v-au ajutat să ajungeţi unde sunteţi acum. Astăzi este despre recunoştinţă. Acest sentiment vă va ajuta să vă simţiţi mult mai bine, dar şi să vă extidenţi imaginaţia şi inspiraţia. Dacă aveţi planuri pentru viitor, luaţi un pix şi o hârtie şi scrieţi tot ce aveţi în minte.

Horoscop 14 ianuarie 2021 pentru Leu

Trebuie să vă demonstraţi, încă o dată, forţa interioară. Familia şi prietenii au nevoie de voi şi trebuie să fiţi alături de ei. Aşa cum aţi făcut-o întotdeauna în momentele grele din viaţă, din partea voastră se aşteaptă să fiţi soluţia salvatoare.

Horoscop 14 ianuarie 2021 pentru Fecioară

Când a fost ultima dată când aţi făcut ceva pentru voi? Să vedeţi un apus ori să conduceţi până la cafeneaua preferată pentru a vă răscoli amintirile? E momentul să vă oferiţi câteva momente de fericire absolută. Puneţi la cale o excursie cu prietenii sau cu familia şi mergeţi fără să vă gândiţi la consecinţe. Chiar şi dacă aceste planuri nu implică persoana iubită, nu e cazul să renunţaţi ceva ce v-ar putea face fericiţi.

Horoscop 14 ianuarie 2021 pentru Balanţă

Nu este cazul să vă blocaţi întreaga existenţă cu sentimente negative şi trăiri care vă aduc nefericire. Cum şi când sunteţi dispuşi să renunţaţi la toate astea? Nu mai trăiţi în trecut, încercaţi să vă gândiţi exclusiv la prezent şi la viitor şi totul va fi bine. Lucruri bune vi se vor întâmpla, însă doar cu această condiţie. Renunţaţi să mai gândiţi negativ pentru că un lucru este clar: lucrurile negative atrag lucruri negative.

Horoscop 14 ianuarie 2021 pentru Scorpion

Astrele vă recomandă să nu mai grăbiţi lucrurile în speranţa că ceva bun se va întâmpla sau vi se va întâmpla. Uneori e mai bine ca viaţa să îşi urmeze cursul firesc, fără forţări, pentru a obţine rezultatele mult aşteptate. Acelaşi lucru se aplică şi în cazul aşteptărilor şi a omenilor care vă înconjoară. Aveţi şansa să vă îndrăgostiţi şi să începeţi un nou capitol în viaţa voastră.

Horoscop 14 ianuarie 2021 pentru Săgetător

Treceţi printr-o pasă mai proastă, însă aveţi încredere că totul va trece foarte repede, iar Soarele va ieşi şi pe strada voastră. Setaţi-vă scopuri mici, realizabile şi începeţi să lucraţi la asta. Puţin câte puţin, toate se vor rezolva, iar la final veţi descoperi că aceasta a fost strategia perfectă.

Horoscop 14 ianuarie 2021 pentru Capricorn

Oamenii din viaţa voastră nu sunt obligaţi să vă facă mereu pe plac, iar la un moment dat, conflictele sunt inevitabile. Trebuie să vă amintiţi, cel puţin din când în când, de acest lucrur şi să oferiţi şi voi ceva la schimb. Aveţi grijă la sănătatea voastră şi a celor apropiaţi.

Horoscop 14 ianuarie 2021 pentru Vărsător

Încercaţi să faceţi ceva pentru un prieten apropiat sau pentru un membru al familiei şi nu este de datoria voastră să preluaţi o asemenea povară. Delimitaţi acele relaţii şi trageţi linii acolo unde este cazul. Câteva dintre aceste persoane s-ar putea supăra, însă staţi liniştiţi. Totul va trece şi amintiţi-vă că totul are o limită.

Horoscop 14 ianuarie 2021 pentru Peşti

Povestea voastră de dragoste nu este deloc una obişnuită. Există anumite momente cum rar se mai întâmplă în zilele noastre şi de acolo vă extrageţi voi energia şi liniştea sufletească. Faceţi tot ce vă stă în putere să nu stricaţi această stare şi vorbiţi cu partenerul vostru despre viitor.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close