Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 decembrie 2018. Vărsătorii sunt obosiți, conflicte pentru Tauri

Horoscop 15 decembrie 2018. Vărsătorii sunt obosiți, conflicte pentru Tauri

Horoscop 15 decembrie 2018. Vărsătorii sunt obosiți, conflicte pentru Tauri
14 Dec 2018   •   22:31

Horoscop 15 decembrie 2018 SĂGETĂTOR
Fie că munca este acum singura ta preocupare, celelalte aspecte ale vieţii fiind uşor dezamăgitoare, fie te simţi cuprins de un entuziasm molipsitor din cauza unor veşti bune cu privire la viitorul profesional, munceşti cu pasiune şi te dedici trup şi suflet muncii tale zilnice.

Unii ar putea să te creadă obsedat de muncă, dar o faci din convingere, iar ambiţia te face să te lupţi pentru a atinge scopurile cele mai înalte. Există şi o motivaţie materială să munceşti atât, existând şi ceva concret promis la sfârşitul acestui efort care te face să tragi aşa de tare.

Eşti plin de energie, ai multe contacte cu superiori sau persoane influente de la care ai putea avea ceva de învăţat sau de câştigat.

Horoscop 15 decembrie 2018 CAPRICORN
Starea ta emoţională nu e deloc la înălţime, se vede că ai ceva greu pe suflet şi nu găseşti cuvintele potrivite pentru a împărtăşi şi altora ce e cu tine.

E o povară greu de suportat, dar e nevoie de un efort de voinţă din partea ta ori să-ţi rezolvi problema, ori să o recunoşti în faţa celor din jur. Nu înseamnă că altul îţi poate rezolva ţie situaţia încurcată, dar te va ajuta enorm şi simpla prezenţă a celor care înţeleg prin ce treci.

Poţi primi de la ei ceva mai multă energie pentru a merge mai departe, fără să aluneci spre o zonă periculoasă pentru psihic.

Horoscop 15 decembrie 2018 VĂRSĂTOR
Eşti obosit şi deşi ai dori şi tu o zi de odihnă, nu prea ai parte de aşa ceva. Ai o mulţime de treburi de rezolvat, fie că sunt de natură profesională, fie de natură casnică, dar cum nu le poţi amâna, trebuie să te ocupi de ele cu prioritate.

Unele sunt sarcini restante, rămase chiar de lunile trecute, pe care le-ai tot amânat, dar acum a venit şi vremea lor, ca să le ştergi definitiv de pe lista de datorii mai vechi. Te vei simţi mult mai bine după ce te vei elibera de ele.

Horoscop 15 decembrie 2018 PEȘTI
Discuţi cu cei din familie despre viitoarele investiţii care trebuie făcute pentru locuinţa în care trăiţi şi toţi primesc cu bucurie propunerile tale.

E timpul să renovaţi sau să începeţi lucrările de extindere la locuinţa voastră şi e o reală plăcere să faceţi planuri peste planuri, să consultaţi ofertele de prin magazinele de profil, să visaţi cu ochii deschişi la felul cum va arăta spaţiul vostru la final.

Nu trebuie să vă zgârciţi dacă e vorba de confort şi frumuseţe, pentru că, de vreme ce porniţi pe acest drum, sunteţi conştienţi că va costa mult, dar merită fiecare bănuţ fericirea de la capăt!

Horoscop 15 decembrie 2018 BERBEC
Pentru a putea trece la etapa următoare a planurilor tale, trebuie mai întâi să arunci o privire înapoi, să vezi de unde ai pornit, cum ai ajuns aici şi ce ar trebui să faci în continuare.

E vremea unei treceri în revistă a paşilor parcurşi până aici sau să apelezi la vechile amintiri pe care le credeai uitate, dar care pot oferi acum, după atâta vreme, soluţia ideală la ceea ce te preocupă în prezent.

Viitorul depinde foarte mult de ceea ce ai trăit înainte, deci nu ezita să răscoleşti prin vechituri, prin amintiri, prin cunoştinţele de altădată.

Horoscop 15 decembrie 2018 TAUR
Participi la o întrevedere din care ar putea ieşi mai târziu nişte bani, fiind obligat să-ţi pui în joc toată puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar de partea ta.

Pot apărea conflicte legate de bani, neînţelegeri şi confruntări aprinse din această cauză, de parcă e timpul să-ţi ceri drepturile în cazul în care cineva uită să te plătească sau să-ţi returneze vreo datorie.

Se simte o stare tensionată în jurul bugetului, dar vei face tot posibilul să faci rost de banii necesari, chiar şi cu riscul unor dispute aprinse în care fiecare emite opinii adverse. Nu te lua după nici unul, căci fiecare are modul propriu de a-şi administra şi câştiga banii.

Horoscop 15 decembrie 2018 GEMENI
Este o zi pe placul tău, când inima ta este răsfăţată de gesturi tandre din partea celui drag şi tot ce trăieşti este la intensitate maximă.

Există şi şansa de a întâlni o persoană cu mult şarm care îţi atrage atenţia prin aspectul fizic, printr-o voce melodioasă şi un comportament extrem de amabil, încât mai e doar un pas să se lege de aici o frumoasă poveste de dragoste.

Gesturile de afecţiune trebuie să fie reciproce şi la aceeaşi intensitate, altfel ai putea fi acuzat că eşti egoist şi aştepţi doar să ţi se ofere, fără a da nimic în schimb.

Horoscop 15 decembrie 2018 RAC
Atmosferă se animă în jurul tău pentru că se apropie nişte evenimente care te vor solicita la maximum. Greu ajungi la o înţelegere cu ceilalţi, pentru că aveţi viziuni extrem de diferite, dar important în acest moment e să-ţi urmezi calea aşa cum ai ales, fără să te laşi influenţat de părerile din jurul tău.

Unii îţi vor distrage atenţia de la scopul tău, venind numai cu critici şi dispute, dar tu vei reuşi să rămâi concentrat la ţelul cel mare, fără să te laşi învins de atâtea oprelişti. Tu ştii cel mai bine ce ai de făcut şi ce poţi!

Horoscop 15 decembrie 2018 LEU
S-a întâmplat ceva care ţi-a mai calmat energia şi ai un ciudat sentiment de teamă, ca nu cumva să te avânţi în direcţii cu un oarecare factor de risc.

Nu-i rău să porneşti ceva nou sub influenţa prudenţei şi a calmului, pe care va trebui încet-încet să le înveţi, dar e ciudată atitudinea ta atât de retrasă şi de tăcută, când toată lumea te ştie mult mai pasional.

Ai nevoie de ceva care să te motiveze, să te stimuleze, să-ţi reaprindă flacăra pasiunii, dar deocamdată sufli şi-n iaurt, cu o atitudine de-a dreptul precaută pentru o fire dinamică şi tonică, aşa ca tine!

Horoscop 15 decembrie 2018 FECIOARĂ
Ai grijă cu cine îţi petreci ziua, pentru că tu eşti într-o pasă excelentă iar compania nepotrivită ţi-ar putea tăia şi ţie tot cheful de a face ceva interesant.

Nu sta acasă, nu sta singur, dar nici nu atrage alături de tine oameni care au ceva pe suflet, pentru că ştii cât de impresionabil eşti şi vei lăsa orice activitate care ţi s-ar potrivi mai bine doar pentru a-i ţine companie la greu.

Unii te vor acapara cu problemele lor personale, cu care chiar nu ai nicio legătură, dar parcă nu poţi rămâne indiferent la lacrimile lor şi încerci să le fii alături cu ce poţi. Prezenţa ta le face bine!

Horoscop 15 decembrie 2018 BALANȚĂ
Întâlneşti o persoană care are un efect foarte bun asupra ta. Te motivează, te îmbărbătează, îţi inspiră curajul de a-ţi exprima punctul de vedere cu mai multă energie, devenind astfel stimulentul de care aveai nevoie pentru a merge mai departe.

Nu numai că te împinge de la spate, dar te şi însoţeşte pe drumul pe care l-ai ales şi, atât timp cât îl ai alături, lângă umărul tău, totul va evolua foarte bine. E altceva să ai un tovarăş de drum care să te completeze şi cu care să te consulţi în permanenţă!

Horoscop 15 decembrie 2018 SCORPION
Începi ziua cu o stare de calm binefăcătoare, de parcă nu te-ar aştepta planuri prea urgente astăzi, te poţi mişca în ritmul propriu, fără să te bată nimeni la cap, şi tocmai pentru că ai suficient timp la dispoziţie, te poţi ocupa de unele aspecte la care înainte nu te puteai concentra, fiind mereu tras în alte direcţii.

Apleacă-te pe îndelete asupra acelor mărunţişuri banale pe care altă dată le terminai în grabă, din lipsă de timp. Acum le poţi organiza altfel, cu răbdare, fără să apară nimic brusc în program.

Horoscop zilnic oferit de ACVARIA.COM.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close