Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 15 februarie. Fecioarele trebuie să stea departe de energiile negative. Racii au o zi agitată

HOROSCOP 15 februarie. Fecioarele trebuie să stea departe de energiile negative. Racii au o zi agitată

HOROSCOP Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de 15 februarie.

HOROSCOP 15 februarie. Fecioarele trebuie să stea departe de energiile negative. Racii au o zi agitată
Sursa foto: Foto: pixabay.com
14 Feb 2020   •   13:15

HOROSCOP Berbec, 15 februarie

Îți petreci mare parte din timp alături de un prieten bun care se confruntă cu unele probleme pe care nu prea știi cum să le rezolvi. Încearcă să asculți cu atenție înainte să iei o decizie.

HOROSCOP Taur, 15 februarie

Nu prea îți dorești să interacționezi azi, ci preferi să-ți petreci timpul singur. Pe de altă parte, va fi necesar să participi la o activitate socială, iar acest lucru îți aduce neliniște.

HOROSCOP Gemeni, 15 februarie

Te concentrezi pe lucrurile pe care ți le dorești de la viitor, iar cu aceste obiective în minte începi să faci primii pași spre direcția pe care ți-o dorești. Nu mai vrei să faci compromisuri.

HOROSCOP Rac, 15 februarie

Ziua de azi se anunță a fi una destul de agitată, iar asta pentru că nu reușești să te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de făcut. Încearcă să petreci puțin timp singur.

HOROSCOP Leu, 15 februarie

Tehnologia nu este prietena ta azi. Vrei să petreci puțin timp singur pentru a putea să-ți dai seama dacă deciziile pe care le-ai luat în ultima vreme te duc în direcția pe care ți-o dorești.

HOROSCOP Fecioară, 15 februarie

Încearcă să stai cât mai departe de energiile negative pentru a putea să te ocupi de pasiunile pe care le ai. Evită cât poți de mult interacțiunile cu cei din jur, chiar dacă este vorba de persoane importante din viața ta.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close