Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Vărsătorii trebuie să lupte pentru ideile lor, Gemenii trebuie să aibă grijă la ton

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Vărsătorii trebuie să lupte pentru ideile lor, Gemenii trebuie să aibă grijă la ton

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Vărsătorii trebuie să lupte pentru ideile lor, Gemenii trebuie să aibă grijă la ton
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Feb 2019   •   18:04

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Pur şi simplu simţi energia pozitivă cum te însoţeşte peste tot şi ai motive de maximă bucurie!

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Varsator. Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu modul în care judeci tu unele situaţii, mai ales dacă au mai multe direcţii de interpretare. Tu ai o anumită viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari îndoieli cu privire la stilul tău de a aprecia situaţia, deci te poţi aştepta la controverse, dispute sau o atitudine ostilă la deciziile luate de tine. Continuă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente logice, raţionale, imparţiale, pentru că tu înţelegi situaţia cel mai corect. Într-o zi îşi vor da seama şi ceilalţi!

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Pesti. Chiar dacă de multe ori preferi să rămâi în banca ta şi să-ţi vezi de treabă de unul singur, de data aceasta succesul apare numai dacă te integrezi cu succes într-un grup cu acelaşi interes. Toţi urmăriţi acelaşi lucru, deci vă puteţi uni forţele pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Împreună munciţi şi, la urmă, tot împreună veţi împărţi roadele. Ai norocul de a găsi un grup de persoane care îţi seamănă, printre care te simţi bine, încât comunicarea şi cooperarea merg ca pe roate. Adaptează-te tu lor, nu le cere lor să se comporte ca tine, pentru că merită să li te alături!

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Berbec. Cele mai aprinse discuţii vor avea loc în familie, pentru că părinţii au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grijă la ton, indiferent din ce tabără faci parte, pentru că se pot încinge dispute agresive dacă nu sunteţi atenţi şi unii şi alţii. Energia aceasta, care se resimte între pereţii casei voastre, ar putea fi canalizată şi într-o direcţie pozitivă: părinţii să-şi mobilizeze copiii la diverse activităţi pe placul lor, iar copiii să anime atmosfera din casă printr-o atitudine jucăuşă şi amuzant, dar ţineţi departe, şi unii şi alţii, ironiile şi criticile!

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Taur. Azi apeşi pe butonul de pauză şi te bucuri din plin de lucrurile simple şi uşoare pe care viaţa ţi le oferă. Bine faci, e o decizie înţeleaptă de a te detaşa de miezul agitaţiei de zi cu zi, pentru că ai nevoie, din când în când, şi de vacanţă. Fă orice altceva care să-ţi distragă atenţia de la preocupările mai grave ale acestei perioade şi nu te gândi nicio clipă la ceea ce lipseşte. Scoate în lumină multele motive de bucurie de care ai parte, fie că e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare pe afară, de o oră de sport, pentru că efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viaţă.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Gemeni. Relaţia cu autorităţile sau cu şefii se desfăşoară pe teren minat şi încerci să te porţi cu mănuşi ca nu cumva să declanşezi vreo furtună. Dai numai peste oameni cu capsa pusă care ori te ceartă de la orice, ori îţi strică ţie toate planurile doar pentru că îi prinzi într-o pasă proastă. Alege cu grijă tonul, împrejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, dacă ai de a face cu ele, ca nu cumva să le deranjezi cu ceva. Nici nu ştii cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru că sunt ei iritaţi şi stresaţi. Fii ferm pe poziţie şi nu te lăsa intimidat, dar păstrează dialogul pe teren paşnic.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Rac. Nu te simţi bine în compania în care te afli azi. Ori ai nimerit într-un mediu ostil, în care planează neîncrederea, ostilitatea şi rivalitatea, ori printre străini cu care nu reuşeşti să găseşti nici un subiect comun de conversaţie. Mai bine stai în banca ta, fără să încerci să conversezi din lipsă de altă preocupare, nici să le fii lor pe plac, pentru că oricum relaţiile vor fi dificile şi obositoare. Sunt şi momente când tot arsenalul tău de succes în arta conversaţiei nu funcţionează, dar nu tu eşti vinovat de eşec, ci anturajul neadecvat în care ai nimerit, scrie jurnalul.ro.

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close