Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii fac investiții, Leii sunt foarte sensibili

Horoscop 15 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii fac investiții, Leii sunt foarte sensibili

Horoscop 15 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Spirit de independență și orgolii, spun planetele pentru astăzi. Atenție la relațiile apropiate.

Horoscop 15 iunie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Capricornii fac investiții, Leii sunt foarte sensibili
de Georgiana Adam    |    15 Iun 2021   •   08:55

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 15 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, tot felul de calcule pe care și le fac pentru câștigarea unei autorități mai mari, o poziție mai bună sau bani mai mulți. Negociază tot ce ține de viața lor și vor să facă doar ca ei.

Horoscop 15 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, pot exista discuții în familie, dar și la locul de muncă, mai ales dacă nu se simt foarte siguri pe poziția lor sau sunt puși într-o poziție delicată, mai ales față de autorități.

Horoscop 15 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Primesc foarte multe informații, sunt cu urechile ciulite, unele li se adresează direct, sunt opinii ale altora, altele țin de afacerile lor. Trebuie să cântărească foarte bine lucrurile, Mercur este retrograd, să nu se grăbească să ia decizii.

Horoscop 15 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, calcule financiare astăzi. S-au înțeles pentru bani sau pentru spor. Vor să știe pentru ce muncesc și încotro merg lucrurile dacă tot se străduiesc atât de mult.

Horoscop 15 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, temperamentul și exaltarea sunt sublimitate astăzi, au nervi, au dinamică și în același timp sunt și orgolioși și toată energia scade. Problemele personale sunt foarte sensibile astăzi și este bine să aibă mai mult tact și înțelegere.

Horoscop 15 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, este una din acele zile în care li se cere să își corecteze niște greșeli. Trebuie să acorde mult mai multă atenție în comunicarea cu colegii și colaboratorii.

Horoscop 15 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanțe

Balanțele au o zi socială, plină de evenimente. Pot exista vești, dar și întâlniri frumoase, dar sunt și elemente tensionate, mai ales când vine vorba de banii pe care îi cheltuie alții.

Horoscop 15 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpioni

Pentru Scorpioni, o zi de autoritate și putere. Trebuie să țină bine lucrurile în mână și să își cunoască forța și întinderea astăzi, cât să poată lua decizii importante.

Horoscop 15 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, vești din toate părțile, poate și rezultatul unor analize pentru unii dintre ei, medicale sau profesionale.

Horoscop 15 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au ochii foarte atenți pe investiții și sunt tentați să scoată bani din buzunar, dar își fac niște calcule foarte zgârcite.

Horoscop 15 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, lucrurile personale sunt subliniate astăzi, au trac, mai ales dacă se întâlnesc cu persoane a căror opinie contează pentru ei.

Horoscop 15 iunie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Peștii muncesc de zor și trebuie să se ocupe de lucrurile de care sunt foarte siguri, altfel au parte de emoții negative și tot felul de stări care îi duc spre nesiguranță.

O zi complicată pentru toată lumea, deși este o zi de putere. Cei care au experiență știu cum să o folosească, noi ceilalți poate o dobândim acum.

×
Subiecte în articol: Horoscop iunie
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close