x close

Horoscop 15 mai. Cad bani din cer pentru această zodie!

de D.G.    |    14 Mai 2020   •   19:20
Horoscop 15 mai. Cad bani din cer pentru această zodie! Foto: Pixabay.com

Horoscop 15 mai. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de vineri.

Berbec

Ai tendința să fii mai critic cu tine decât în mod normal. Chiar și atunci când primești complimente, reușești să fii critic la adresa ta. Încearcă să ai mai multă încredere în propria persoană.

Taur

Muncești mult și uiți deseori să mai acorzi timp și odihnei. Ziua de azi te găsește extenuat și incapabil de concentrare. Este indicat să iei o pauză de la toată agitația din jur și să îți acorzi un moment pentru tine.

Gemeni

Primești vești bune pe plan financiar, iar acest lucru reușește să mai elimine din stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme. În plus, petreci timp alături de un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de mult.

Rac

Intuiția este prezentă pe tot parcursul zilei și ar fi indicat să o asculți. Simți că cineva nu îți spune adevărul în urma unei discuții seriose legate de un conflict mai vechi. Concentrează-te mai mult pe detalii.

Leu

Creativitatea te caracterizează azi și, prin urmare, acorzi mai multă atenție unei pasiuni pe care o ai. De asemenea, această creativitatea te ajută și la locul de muncă, unde reușești să crești în ochii superiorilor.

Fecioară

Privești lucrurile dintr-o altă perspectivă și, de aceea, este indicat să mai acorzi o privire asupra unor probleme care te țin legat de trecut. Ai șanse mari să reușești să rezolvi toate aceste probleme care te țin pe loc.

Balanță

Încearcă să nu mai privești atât de des înapoi, ci să te concentrezi mai mult pe obiectivele pe care le ai, dacă nu vrei să te pierzi în detalii. Azi înveți cât de important este să acorzi atenție părerilor celor din jur.

Scorpion

Vrei să faci o schimbare când vine vorba de stilul de viață, așa că ideea de a începe o activitate sportivă sună din ce în ce mai bine. În plus, reușești să găsești determinarea de a adopta o dietă mai echilibrată.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

Parteneri
Parteneri
sati