Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Leii stau pe un butoi de pulbere, Peștii sunt în pericol

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Leii stau pe un butoi de pulbere, Peștii sunt în pericol

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Axa Karmică din Gemeni și Săgetător va face cuadratură cu Neptun Retrograd din Pești, iar acest lucru vine cu probleme pentru trei zodii.

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru. Leii stau pe un butoi de pulbere, Peștii sunt în pericol
de Georgiana Adam    |    15 Aug 2020   •   19:30

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Berbec

Se menține alinierea de planete de care vă scriam săptămâna trecută(Lilith conjunct cu Marte), doar că acum alinierea face cuadratură cu Luna Albă din Rac. Doar că avem o cuadratură și mai importantă, care o detronează pe acesta: Axa Karmică din Gemeni și Săgetător va face cuadratură cu Neptun Retrograd din Pești. Un debut clar al tensiunilor sociale și politice pe Mapamod, să țineți cont!

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Taur

Fiind un cadru ulra-general de analiză, voi miza pe imaginea de ansamblu a perioadei, deoarece spuneam la Berbec de cuadratura formată de Axa Karmică și Neptun Retrograd. Cum Neptun Retrograd vizează mase largi de oameni să vedeți de acum cum se ascut săbiile(inclusiv conjuncție Marte-Lilith, considerați malefici). Vă veți simți încorsetați(amor, carieră,sănătate, etc). Căutați soluții?!?

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Gemeni

Axa de Destin este în Gemeni și Săgetător în cuadratură cu Neptun Retrograd. Știți cine este Gemeni? Președintele USA- Donald Trump. Nu întâmplător fac o astfel de analiză în acest Horoscop, pentru că mi-a atras atenția Neptun Retrograd. Și ne vizează pe toți, indiferent de zodie. Vă aduceți aminte de Turnurile Gemene, de le-am văzut picând în direct la CNN? De JFK cred că știți.

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Rac

Ați văzut deja că fac o analiză amplă, marcată de un cadru astral larg și mult mai important. USA este Rac, Franța este Rac și au revenit cele trei plenete retrograde în Capricorn care fac opoziție cu Venus și Luna din Rac.

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Leu

Să vedeți de acum tensiuni pe Mapamod. Că avem o cuadratură pe zodii duble care vor pune pe gânduri pe toți nativii acestei zodii și nu numai. Lilith cu Marte din Berbec în cuadratură cu Venus și Luna din Rac anunță mari probleme în Lumea Arabă și nu numai(atentate, boli, tensiuni, crize). Scriam că se ascut săbiile. Să vedem cum va funcționa diplomația lumii, că stau toți pe un butoi de pulbere.

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Fecioară

Sper că ați parcurs cu toții acest Horoscop, mai ales că Soarele vostru natal nu lipsește din cuadratura completă pe zodii duble în perioada care va urma. Urmează un an de foc pentru voi, chiar dacă mulți nu realizați acum. Ați văzut cum țara se îndatorează cu 1000 Euro pe secundă? Cum Karma țării este în Pești și Fecioară pe cuspidă Vărsător-Leu, să vedeți ce fac cei doi lideri din Gemeni!

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Balanță

Soarele vostru natal face opoziție cu ocultația Lilith-Marte, doi malefici. Spuneam la Gemeni de cuadratura pe zodii duble și de Donald Trump-Gemeni. Ați văzut ce protejat este?! Știți ce s-a întâmplat cu JFK, nu?! Era nativ Gemeni, ca Turnurile Gemene. Tocmai vorbeam cu niște cetățeni americani cât de mult îl iubesc pe Presedintele Trump, care vrea la propriu să elimine corupția din USA.

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Scorpion

Neptun Retrograd din Pești vă bagă în ape tulburi(ce considerați voi pozitiv pentru voi), de vreme ce este în aspect de cuadratură cu Axa de Destin din Săgetător și Gemeni. Ați citit la celelalte zodii ce tensiuni va marca acest acest aspect în lume, nu numai la noi. Președintele Donald Trump are structură de Scorpion(nu e Băsescu), dar este al doilea puternic al lumii după Președintele Putin.

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Săgetător

Vedeți ce vremuri tulburi anunță Anul Șobolanului de Metal(Șobolan echivalent Săgetător)? Cuadratura karmică formată de Axa Vieții în Săgetător și Gemeni anunță vremuri foarte grele pentru voi, mai ales dacă ați făcut rău conștient și chiar inconștient semenilor vostri. Jupiter este Retrograd cu Saturn Retrograd- karma taxează, nu uită nimic!

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Capricorn

Uranus Retrograd din Taur face aspect de cvintil cu ocultația Lilith Marte din Berbec. Dacă adaug și cele trei planete retrograde din constelația voastră aș spune că probleme grele au și celelalte semne zodiacale, inclusiv pe compatibilități: Săgetător, Pești, Scorpion, Fecioară, Gemeni, Berbec, Balanță, Taur, Leu, Rac și Vărsător, indiferent de Ascendent sau Axa Karmică. Destin blocat.

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Vărsător

Vedeți cum Uranus este retrograd în Taur și face aspect de cvintil cu ocultația Lilith-Marte din Berbec?! Misiunea kamică existențială este foarte importantă pe viitor, că mulți nu știți în ce direcție să o luați. Vă aflați la o răscruce de drumuri. Cum astrograma karmică este o chestiune complexă și e o busolă de orientare, multe secrete le văd doar pe astrograma fiecărui nativ, pentru orientare.

Horoscop 16-22 august 2020, cu Mariana Cojocaru pentru Pești

Acest Horoscop l-am scris plecând de la ideea că Neptun Retrograd din constelația voastră face aspect tensionat, de cuadratură cu Axa Karmică(puteți să-l și citiți). Anunță vremuri grele pe Mapamond și previziuni care vă vizează în mod direct. Marchează multe hățișuri, de parcă mergeți pe un teren minat. Vizate sunt sănătatea, familia, căsătoria, business-ul, cariera ca evoluție, misiunea terestră.

sursa: kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close