Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 16 ianuarie. O zodie trebuie să-și facă timp pentru familie

Horoscop, 16 ianuarie. O zodie trebuie să-și facă timp pentru familie

Horoscop, 16 ianuarie. O zodie trebuie să-și facă timp pentru familie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Ian 2018   •   23:25

Horoscop, 16 ianuarie. Conjunctia Venus-Luna aduce de obicei armonie in relatiile parteneriale si echilibru in plan emotional. De asemenea, favorizeaza creativitatea artistica. La nivel macro, este posibil sa fie adoptate masuri economice avantajoase pentru populatie si sa se negocieze acorduri si tratate favorabile pacii si bunei intelegeri.

Horoscop, 16 ianuarie. Berbec: Este posibil ca o afacere sau un proiect sa evolueze sub asteptari si sa aduca doar o parte din beneficiile pe care ati contat. Azi sunt sanse sa primiti un ajutor nesperat din partea unei persoane apropiate. Relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri ar trebui sa decurga fara probleme. Este o zi buna pentru negocieri sau examene si pentru a lamuri eventualele neintelegeri, atat in camin cat si la locul de munca.

Horoscop, 16 ianuarie. Taur: In prima parte a zilei, colegii v-ar putea ajuta sa gasiti solutia unei probleme care v-a dat bataie de cap in ultima vreme. Este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte. De asemenea, sunt favorizate interactiunile sociale de toate felurile. Seara puteti sa petreceti momente placute in compania persoanei iubite si a celor tineri din familie.

Horoscop, 16 ianuarie. Gemeni: Azi puteti conta pe cooperarea colegilor sau a partenerilor de afaceri pentru lamurirea unor chestiuni profesionale delicate. Contextul astral al zilei este favorabil exprimarii artistice si activitatilor creative. Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa decurga din ce in ce mai bine. Spre seara, ati putea rezolva impreuna o problema casnica.

Horoscop, 16 ianuarie. Rac: Este o zi buna pentru discutii constructive cu colegii de munca si pentru intruniri cu prietenii sau cu familia. Recomandarea eastrolog.ro este sa incercati sa va relaxati si sa va menajati sanatatea. Aveti ocazia sa va ocupati de problemele personale ale membrilor familiei. Puteti gasi solutii inspirate, care vor contribui la armonia din camin.

Horoscop, 16 ianuarie. Leu: Azi este posibil sa reinnodati relatia cu un prieten cu care v-ati certat la un moment dat din motive care au avut legatura cu banii sau cu afacerile. In plan profesional si in afaceri, contextul astral al zilei favorizeaza cooperarea si gasirea unor solutii creative. In familie, este o zi buna pentru activitati relaxante si pentru imbunatatirea relatiilor cu rudele cu care nu v-ati mai vazut de mult timp.

 Horoscop, 16 ianuarie. Fecioară: Astazi puteti sa va ocupati de rezolvarea unor chestiuni care necesita rabdare si tact. Reusiti sa va temperati spiritul critic caracteristic Fecioarelor si sa gasiti solutii care convin tuturor celor implicati. Relatiile cu partenerul de viata ar trebui sa fie foarte bune. Puteti profita de acest context favorabil pentru a petrece impreuna o seara romantica.

 Mai multe eastrolog.ro.



×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologice dragoste
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close