Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 iunie 2020. Vărsătorii sunt câștigători. Berbecii au probleme în cuplu

Horoscop 16 iunie 2020. Vărsătorii sunt câștigători. Berbecii au probleme în cuplu

Horoscop 16 iunie 2020. Iată care sunt previziunile astale pentru ziua de marți

Horoscop 16 iunie 2020. Vărsătorii sunt câștigători. Berbecii au probleme în cuplu
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Iun 2020   •   16:28

Berbec - Dragoste: Îți iubești mai mult ca niciodată partenerul, dar trebuie să îi spui că viața ta sexuală nu este în conformitate cu așteptările tale. Sănătate: Stai gol într-o seară și lasă pielea să respire. Te vei simți la fel de proaspăt ca o margaretă dimineața! Carieră: Dacă un coleg sună astăzi că e bolnav, va trebui să îi faci tu toate îndatoririle.

Taur - Dragoste: Partenerul tău va fi surprins când vei crea o atmosferă romantică. Sănătate: Venus te face să vrei să ai grijă mai mare de corpul tău. Carieră: Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, veți auzi de la un potențial angajator.

Horoscop 16 iunie 2020. Zodia care are probleme în cuplu

Gemeni - Dragoste: Schimbările tale de dispoziție scapă de sub control și vine cu probleme în cuplu. Sănătate: Ai o stare de spirit grozavă și plină de energie astăzi. Carieră: Nu poți fi cerut mai mult! Ești liber să iei decizii importante de unul singur la locul de muncă.

Rac - Dragoste: Indiferent dacă îți dai seama sau nu, ai obiceiul să fii șef cu partenerul tău și asta va declanșa unele confruntări. Sănătate: Dacă acceptați să alergați mai puțin și să vă faceți timp pentr dvs. câștigați niște energie în plus. Carierp: Există unele schimbări la locul de muncă, dar acestea vor fi foarte minore.

Leu - Dragoste: Partenerul tău știe că oferi acestei relații cea mai bună parte a ta și a decis să-și susțină jocul. Sănătate: Ați respectat dieta și exercițiile , iar rezultatele sunt clare. Carieră: Aptitudinile tale creative te vor ajuta astăzi să rezolvi un proiect complex.

Fecioară - Dragoste: Nu va fi ușor să vă înțelegeți bine cu partenerul azi. Sănătate: S-ar putea să vă simțiți puțin slăbit astăzi, dar Jupiter vă va ajuta să vă reveniți pe drum. Carieră: Ai talentul de a-i face pe oameni să se simtă bine. Colegii tăi te apreciază.

Balanță - Dragoste: Tu și partenerul sunteți încurajați să inițiați noi proiecte. Sănătate: În general, ai o stare de spirit destul de bună, chiar dacă îndoielile tale ar putea amenința că te vor da în jos uneori. Carieră: Găsiți modalități inteligente de a ieși în evidență față de rivalii dvs. profesioniști.

Horoscop 16 iunie 2020. Zodia care ar putea avea probleme de sănătate

Scorpion - Dragoste: Este posibil ca partenerul tău să nu fie disponibil pentru momente intime, dar acest lucru nu înseamnă că nu te iubește. Sănătate: Natura vă va face bine, astfel încât să vă feriți de îngrijorările temporare și să vă stimulați sistemul imunitar. Carieră: Nu veți avea mult timp pentru a vă umfla meritele.

Săgetător - Dragoste: Relația voastră e pe culmi mari și nu va lipsi astăzi distracția între voi. Dragoste: O plimbare lungă în aer liber vă va ajuta să vă ridicați moralul. Carieră: Te descurci și îți dorești ceva singur. Este posibil ca șeful tău să fie bolnav sau chiar să fi renunțat recent și te-ai trezit că trebuie să deții controlul în absența lui.

Capricorn - Dragoste: Tu și partenerul dvs. veți împărtăși momente intense, emoționale. Sănătate: Ai o reacție cutanată, nu este gravă. S-ar putea să fii alergic la un produs. Carieră: Anumiți colegi sunt absenți și veți lucra cu înlocuitorii lor.

Vărsător - Dragoste: Cealaltă jumătate a ta se simte atât de norocoasă să fie cu cineva special ca tine. Sănătate: Nu încetiniți până când nu vă atingeți obiectivele. Carieră: Ești un adevărat câștigător! E cea mai relaxantă zi pe care ai avut-o vreodată la serviciu.

Pești - Dragoste: Cuplul tău nu va fi în pericol, dar vei realiza că va trebui să fii prezent pentru a evita distanța în relația ta. Sănătate: În caz că exagerezi, corupul tău îți dă semnașe. Nu mânca alimente grase sau zaharoase, te vei simți mai bine. Carieră: Veți avea mult de muncă, și vă veți concentra greu.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close