Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru. Berbecii pot fi dezamăgiţi, Scorpionii sunt pe teren minat

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru. Berbecii pot fi dezamăgiţi, Scorpionii sunt pe teren minat

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru. Pentru că Marte se apropie de malefica Lilth, urmează o perioadă grea pentru trei zodii, care vor fi nevoite să fie extrem de atente la tot ce fac în această săptămână.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru. Berbecii pot fi dezamăgiţi, Scorpionii sunt pe teren minat
de Georgiana Adam    |    17 Ian 2021   •   14:29

De asemenea, pentru cele trei zodii urmează tensiuni mari în cuplu și la locul de muncă.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru pentru Berbec

Soarele își face deja bagajele în Capricorn și se gândește deja la ce va face în Vărsător. Marte, patronul vostru, se apropie veriginos de Lilith și Uranus din Taur. Tensiuni mari în plan sentimental/familie, cu repercusiuni asupra sănătății sau carierei. E valabilă și reciproca.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru pentru Taur

În constelația voastră sunt aspecte grele astrale, care vă pot destabiliza: dragoste, carieră, sănătate, etc. Marte se apropie rapid de Lilith și Uranus, acum în mers direct. Să vedeți dezorientări acum pentru voi, dar și în plan socio-politic. Intrarea Soarelui în Vărsător va fi cu marcaj karmic și acum, depinde ce are fiecare pe karma lui personală(vieți anterioare), ca să poată să înțeleagă calea de orientare.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru pentru Gemeni

Cvintil între Axa Karmică din Gemeni-Săgetător cu cele trei planete menționate la Taur și Berbec. Secrete foarte periculoase pot ieși la lumină și vă pot destabiliza existența(dragoste/alcov, sănătate, familie, carieră și loc de muncă). Cum mulți nu vor ști încotro să o ia, nici eu nu am cum să le dau soluții aici, căci nu se potrivesc la toți. Este o analiză generală a perioadei.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru pentru Rac

La cei mai mulți, perioada care urmează marchează viața amoroasă și prieteniile. Cum mulți amestecă cele două sectoare existențiale cu familia, copiii, cariera, nu vor reuși să împace și capra și varza, să facă alegeri. Mi-ar plăcea să am vești bune, dar și cei care se lasă amăgiți că le este bine, nici nu-și dau seama că vor avea parte de cumpene și vor fi debusolați pe viitor

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru pentru Leu

Sper că ați citit acest Horoscop, ca să aveți o imagine de ansamblu a cadrului astral ce se prefigurează. Nici voi nu veți sta pe roze, așa cum nici Taurii, Vărsătorii, Scorpionii și alte zodii, de vreme ce Soarele va intra în Vărsător și va face aspect de cuadratură cu planetele din Taur(zodii fixe). Destabilizări în dragoste, carieră, sănătate, etc. Căi de ieșire văd doar pe astrograma karmică unică.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru pentru Fecioară

Conjuncția Lunii cu Neptun în Pești, zodia opusă și cuadratura cu Axa Karmică vă plasează la o răscruce de drumuri a destinului. Cum în perioada următoare veți fi pe un teren alunecos(atenție, umează chiar alunecări de teren, că după Eclipsele de final de an ați văzut că a fost inclusiv cutremur în Croația!), viața personală va fi tulbure(dragoste, copii), sănătatea nesigură, ca de altfel și cariera.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru pentru Balanţă

Tranzitele astrale ale perioadei următoare vor marca zona justiției și a acțiunilor injuste(zona socială), pe astrograma generală a voastră. Evident că le voi corela cu orientarea profesională(voi sau copiii), latura sentimentală(dragoste, trădări), sănătate(o perioadă plină de hățișuri și vulnerabilități). Cheile le pot găsi în viețile anterioare.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru pentru Scorpion

Soarele se pregătește să intre în Vărsător și va face aspect de cuadratură cu Soarele natal, Norocul Divin, Uranus, Lilith și Marte din Taur. Semn că dragostea, cariera, sănătatea (ș.a.) voastră vor fi toate pe un teren minat. Ca un adevărat genist vă spun că minele personal și anti-personal sunt bine ascunse pe astrograma complexă și karmică a fiecărui nativ(ă) pentru ca să nu dați greș

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru pentru Săgetător

Destin încordat se prefigurează pe astrograma generală a perioadei care urmează pentru voi. Ați văzut scurt metrajul făcut de Ryan Reynolds, nativ Scorpion? Ca să nu mai comenteze cineva de aspectul 2Malefic Kisses(Săgetător-Scorpion) care va urma pentru voi cel puțin în anul acesta. De ce? Axa Karmică este în Săgetător până în 23 decembrie 2021.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru pentru Capricorn

Capricorn- Soarele se pregătește să părăsească zodia voastră și să intre în Vărsător. Rămâne Venus încă, care va face aspect de cuadratură cu Kiron din Berbec. Vizează dragostea, familia, sănătatea. Cele trei planete din Taur(Marte, Lilith, Uranus) vizează copiii. Pentru că fiecare copil vine cu astrograma lui complexă, care diferă de a domniilor voastre și dacă sunt Capricorni, lucrurile pot diferi.

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru pentru Vărsător

Cum spuneam deja la Leu, e clar că nu stați pe roze, din cauza cuadraturilor pe care le fac planetele din Vărsător tranzitate(Saturn, Jupiter, Mercur și cât de curând si Soarele) cu planetele din Taur(Uranus, Lilith și Marte). Veți fi dezorientați și veți fi în căutarea unor noi soluții, căi de ieșire la liman. Aspectele funcționează și pe țară, că țara este în Vărsător. Să vedeți ce dezorientări vor fi!

Horoscop 17-23 ianuarie 2021, cu Mariana Cojocaru pentru Peşti

Conjuncția lui Neptun cu Luna va da tonul săptămânii care urmează, apect care influențează/afectează tot zodiacul. Chestiuni tulburi și nesigure pe sănătate în primul rănd, că Luna Albă guvernează sănătatea. Comunicare cu probleme în dragoste și carieră(Lilith, Uranus, Marte în Taur) ce anunță dispute, separari, divorț. Compatibilitățile sunt puternic zdruncinate de aspectele generale/personale.

sursa: kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: Mariana Cojocaru
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close