Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 17 decembrie 2019. Zodia care nu reușește să-și achite datoriile

HOROSCOP 17 decembrie 2019. Zodia care nu reușește să-și achite datoriile

Horoscop zilnic 17 decembrie 2019.

HOROSCOP 17 decembrie 2019. Zodia care nu reușește să-și achite datoriile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    16 Dec 2019   •   21:38

HOROSCOP Berbec

Nu mai vorbiţi cu nimeni despre intenţiile dv. Familiştii vor să se separe de persoană iubita, iar celibatarii vor să se căsătorească în secret, pentru a evita  critici nemeritate din partea rudelor apropiate.

HOROSCOP Taur

Relaţia cu persoană iubita este parcă şi mai tensionată. Este posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi la ajutoare amicale. Fiţi precaut şi nu cheltuiţi peste măsură.

HOROSCOP Gemeni

Unii nativi plănuiesc concedii pe alte meleaguri, alţii trebuie să facă delegaţii în străinătate. Nici protectorii şi prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dv. şi parcă v-a dispărut dintr-odată poftă de viaţă.

HOROSCOP Rac

Relaţia de cuplu este instabilă şi nu vă puteţi baza pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi mai multe activităţi decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea se ocupă din nou de recuperarea unor moşteniri.

HOROSCOP Leu

Sunt posibile excelente rezultate financiare însă numai pentru cei care nu se decid să părăsească actuală echipa. Majoritatea nativilor tineri au impresia că bat pasul pe loc şi că nu vor mai avansa niciodată.

Continuarea articolului pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: HOROSCOP 11 DECEMBRIE
Parteneri
Cod portocaliu de ninsori și viscol
x close